Kärlek och förlorare..

2 förluster idag, 3 mål från min klubba..inget av det är godkänt.
I första matchen låg vi under med 6-0 innan vi till slut hyfsade till siffrorna så det "bara" blev förlust med 6-3-. Två mål i den matchen..trodde att vi iaf vaknat till efter den..

Sällan hostar hackspetten..det blev än värre..vi låg under med 9-0 innan vi började få in några mål..det var en helt sjuk match..hur de än gjorde gjorde de mål, hur vi än gjorde sumpade vi våra lägen..yours truly sumpade ett soprent friläge..jag hade fan redan sträckt armarna i skyn innan jag upptäckte att jag skjutit utanför..
Nåväl, vi hyfsade till siffrorna lite i slutet iaf..nästa gång det är SIL missar jag det..Bajen vs Norrping på Söderstadion..jag o dotra ska gå..tyvärr blir det som vanligt på västra läktaren..fanns inga lösbiljetter i närheten av min plats..

Innan vi var i Bajenshopen (jo, jag köpte en t-shirt till mig också..) var vi till Elgiganten eftersom dotra haft sönder netbooken (hmm, undrar var det humöret kommer ifrån?)..inget som gick på någon garantin, så datorn följde med tillbaks, sen visade jag dotra Stureplan för första gången..om 8 år kommer hon springa där varje helg antar jag..och så till Bajen-shopen då..vi köpte även biljetter till Öster hemma..lika bra att passa på medan vi ändå är där menar jag..
Dotra var ganska ledsen efter att hon fått reda på att datorn inte gick och laga..det blev väl inte bättre av att jag skämtade och sa att hennes mor var jättearg över det fortfarande (jaja, jag sa direkt att jag skämtade..)..så, jag som trodde att jag skulle få leka med nästa lön alldeles själv får nu punga ut för en datorjävel istället..eller en halv iaf antar jag..poängen skulle iofs vara att jag var en jättebra pappa och tröstade henne..kom kanske inte riktigt fram i meningarna innan..

Nåväl, hon är söt när hon sover iaf..

Jag lämnar er med helgens mest spelade låt i det Erikssonska hushållet..


(det var faktiskt dotra som hittade denna och har sen spelat den nästan hela kvällen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback