Helg..vilket sanslöst vackert ord..

I några dagar nu har jag varit orolig för vad som hänt..i takt med att bloggen blivit än mer tråkig och patetisk har besökssiffrorna gått upp..igår kom äntligen ett trendbrott och snart är vi nere i två stycken som läser igen..

I övrigt får jag säga att mitt projekt att hyra en bil över julen går sådär..jag är liiite sent ute och väntar just nu på svar huruvida det blir något från ytterligare en firma..annars får jag gå vidare till nästa...

Mina planer för en nyårsfest i England ser ut sådär också..visst, jag kommer vara där, men fortfarande ingen inbjudan..ändrar nog på planerna och drar norrut då..om inget händer under nästa vecka blir det nog Nottingham och ett hotellrum på nyårsafton..dagen efter match..

Nu ska jag bädda sängen (jo, jag stannade hemma en extra dag för att inte smitta ner kontoret..jag är en hjälte) och ladda för att dotra kommer ikväll..hon tvingade sin mor att säga till mig på skarpen att hon skulle se idol..suck..men inget ont som inte för något gott med sig..i kvällens förhandlingar kommer det att ligga 1-2 fotbollsmatcher på lördagseftermiddagen..annars blir det På spåret!!


Kommentarer
Postat av: Paparazzi Tällberg

Du får i alla fall planera in en midsommarfest i Malung för nu ska den banne mig bli av. Till minne av Pep!!! Kom nu inte och säg att du inte vetat om detta i god tid.... =)

2010-12-10 @ 13:05:18
Postat av: Jerk

Inte mig emot..det är trots allt mästerskapsfritt 2011, så då kanske jag kan fira midsommar för en gångs skull.. :)

Postat av: Spader Madame

Hallå! Inget På Spåret för det är Nobelfest. Det suger! Så Idol it is! KRAM!

2010-12-10 @ 17:30:59
URL: http://www.spadermadame.blogspot.com
Postat av: Jerk

Jag såg det sen..fast det behöver inte dotra veta när vi förhandlar :)

2010-12-10 @ 17:59:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback