ner som en pannkaka upp som en sol..

Tisdagen börjar bra..yrvaken ser jag att klockan bara är sju, så jag hinner upp till nyheterna, sporten och sen julkalendern..
Tänker precis efter julkalendern är slut att det kanske vänder nu? Ska bara se början på nyheterna sen släpar jag flohabba-kroppen in i duschen..

Eller inte, det slutar med att jag muttrandes glider in på kontoret vid elva..har köpt med mig en lunchsmörgås..hälsomackan kallas den..tror det beror på att det är rödbetssallad på den..alla vet ju att sallad är nyttigt..
Bråkar lite med livet..chefen ställer otäcka frågor om när jag ska komma ikapp..jag suckar och stånkar mest..funderar på hur länge jag skulle ha råd att ta tjänstledigt om jag struntar att renovera köket..fast samtidigt vill jag ju på OS 2012..då behöver jag också vara tjänstledig??
Skulle iaf behöva en tre månaders paus nu känner jag..få komma ikapp med mig själv, så jag slapp sitta och vara så jävla grinig hela tiden..

Äter middag på kontoret och avrundar sedan kvällen med KI box i Solna med den blonda finanschefen..helt slut efteråt..märkligt nog tröttare än förra veckan, men har ändå ett leende på läpparna efteråt..träning är egentligen svaret..problemet är att träning också tar bort 2-3 timmar varje vecka då jag kunnat jobba ikapp..

När jag ska kliva av fyran utanför mitt hus kliver tjejen som sitter bredvid upp från sätet för att släppa förbi mig och när hon håller i stången låtsas hon att det är en strippstång och gör några moves..till hennes kompisars (och min) förtjusning..

Så kvällen slutade bra..saknas bara en chat med en vacker tjej för att göra den riktigt bra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback