Hur lågt?

Spenderar kvällen på Kungsholmen, för länge, för när vi vill in på Trägårn är det bara en kvart kvar o muppen vill ha 50 spänn för det, storasyster Socker har redan lämnat stället, så förutom det roliga över att festa under en bro finns det ingen poäng med att gå in..

Vi går inte in..varför skulle vi?
Istället skiljs vi åt vid Skanstull, de tar tuben, jag tar Götgatan norrut..bestämmer mig för att 54:an är stället för mig ikväll..får frågas om hur många öl jag druckit ikväll..inser förlusten..men har svårt att ta den..sms:ar lite patetiskt..
Bestämmer mig helt plötsligt för att jag måste ringa den enda som kan förstå mig...failure..major failure..jag är inte bara korkad. jag är helt dum i huvet..

Går hemåt. slår mig ner i sofforna vid biografen Victoria, tittar mot Skrapan, funderar på om jag skulle slänga mig utför om jag bodde i någon lägenhet där..slår det ur hågen och fortsätter hem (ja, jag vet, men jag bor ju ändå inte där..fatta vad drygt att leta upp nån som bor där och sen slänga sig utför..)
Köper nattamat vid greken (ingen Haris ikväll), glass på 7-11..kommer hem och har helt plötsligt glömt poängen med att leva..

Det är ingen bra kväll eller natt..ungefär som livet alltid är, jag kommer aldrig få vad jag vill ha eller leva som jag vill..allt handlar bara om hur jag klarar av att hantera det.

Ikväll klarade jag inte det..förhoppningsvis går det bättre imorgon..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback