Vi hatar Pablo..

Satan i gatan vilken match!
Fullt ös på läktaren från start och Erik Norrlänning var djupt imponerad över sången. På planen var det inte Bajen från Falkenbergsmatcherna som spelade, det var nästan laget från elfsborgsmatchen..inte riktigt, men nästan..

Bajen ställde upp med en fyrbackslinje som alla vandrat från HTFF..tycker det är värt att tänka på..

Iaf, bp får ett billigt mål på hörna..vi suger fortfarande på fasta..det var som om vi var i allsvenskan igen..
Mikkel har börjat passa bollen framåt?!?
Sen får vi straff och ärligt ska jag säga att jag såg inte handsen, men Castro förvaltade den kyligt iaf..
Domaren visade sin klass..Monteiro fick ett gult kort som var halvbilligt, halvminuten senare kompenserade tjockisen det med ett helbilligt gult till en bp-spelare..och sen var han inne i sin match (vart den utspelades är fortfarande oklart, han och sina 2 blinda möss på kanterna var fantastiskt dåliga..)

Precis i slutet av första när halva läktaren sprungit ner för att köpa öl tar vi ledningen..Linus gör mål igen..underbart!

I andra är det sådär..tills bp får en frispark, först ger domaren bp fördel, sen slår de en 30-meterspassning ut på kanten och när den spelaren misslyckas med inlägget dömer han frispark?? Fan, då kan man lika gärna köra med att den regeln gäller hela jävla serien..något ojust sker i första omgången och du kompenseras i den 27:e..
Pablo (fitta) slår den rakt mot mål från 45 meter och den går in..återigen svagt ingripande av Bajen-försvaret..

Förlängning..
Pablo försöker maska och slår in en boll på planen igen som han drällt ut till inspark, Isak drar på rejält på bollen för att få den ut från planen och träffar pablo..tyvärr reser han sig igen..pablo får gult, Isak får sitt andra gula och åker ut..Isaks första gula var helt horribelt, det andra kan jag inte se om han siktar på pablo eller ej..men den blinda linjemannen vid Södra ser tydligen allt..
Bajen får inrikta sig på försvar i resten av första förlängningskvarten..även så i början av andra..

Till slut får Bajen läget och Castro skippar kladdet och dunkar in bollen från utanför straffområdet rätt i mål, bara ett par minuter kvar av matchen..alla jublar, speakern annonserar 3-2..då vaknar linjemannen vid Södra igen (hittills har han ju gjort en kanonmatch *så mycket ironi att det gör ont*) och det döms offside på Holmqvist???
Alltså, touchade bollen honom är det ju offside, gick den rakt in som det såg ut att den gjorde ska linjemannen kölhalas, han ska bli tvingad att äta fettet som kommer ut från huvuddomarens fettsugning (den behövs..lika tjock som mig..fast fulare frisyr)..
Straffar..
José missar första..nu är det riktigt jobbigt..alla gör mål..fram tills pablo (sopa, idiot) han bommar..hela Söderstadion jublar..grisen missade..
Stefan Babinidis slår den ribba in..flytjävel
Törnstrand (hoppade in istället för Carlos) får gå fram och slå den avgörande straffen..skickligt ribba in..bps lag tror att det är ribba ut (tydligen samma optiker som domarna?) och börjar jublande springa mot Lekström..de får ett gult kort..
Missade att berätta att Castro får ett gult också..för att han fintade vid straffen? Ärligt talat, hur fan kan man få gult för det??
Sudden-straffar!
Sopan från bp missar och Simon Helg får chansen och tar den!!!!

Bajen i semi, rättvist var det också..så jävla skönt, surt att de spelat bort sig från allsvenskan bara, men ikväll ska jag försöka njuta av segern...

Det här var en episk match, en sån man inte vill missa, en sån match..nästan Elfsborgsmatch eller Sulans mål mot gnaget-match.. (jag lider som fan med miss Bajen som inte kunde vara med oss)

Nån som kommer ihåg från i vintras/våras, jag skrev hur stort det var att möta pablo utanför Centralen och hur jag hoppades att en av mina favoriter ska komma tillbaks till Bajen..not anymore, han gjorde ett grymt bra jobb med att spela ur sig ur mitt hjärta idag..grisjävel, hoppas han blir skadad igen!!!

Fast, det är väl dumt att bry sig om föredettingar som pissar på mitt lag egentligen..vi är Bajen och vi är bäst ändå!!!
Imorgon blir det tyst på jobbet..rösten sprack ikväll...


Kommentarer
Postat av: Alla Smutsiga

Ja, visst var det bra...http://allasmutsigadetaljer.blogspot.com/2010/07/nar-vi-kommer-kommer-vi-tillsammans.html

Postat av: Annika

Men Kalmar, då kommer jag finnas på läktaren...

2010-07-23 @ 08:28:32
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

Alla smutsiga: Det var fantastiskt..alla känslor på en kväll och att få avsluta med ett leende är vi inte bortskämda med :)



Annika: Bra det! Känns nästan surt att det ska dröja så länge innan matchen bara..

Förresten, du måste få tillbaks din bok nån gång också..

2010-07-23 @ 22:51:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback