Jamen öööjjjj..

Hur fan kan man vara så bedrövligt dålig som tränare att man får en dålig allsvensk trupp att bli en usel superettan-trupp?
Hur gör man för att få unga spelare att inte utvecklas? Fan vet, men om ni undrar så är det bara att fråga solnatattaren som drar ner Bajen i skiten..

Den här gången tänker jag för en gångs skull inte klanka ner på Skövde..i den 82:a minuten hade David bollen, precis bakom mig säger någon "Skjut David", jag småler lite av kommentaren och ser bollen studsa över Nick Noble och in i mål..kvitterat..tack för att du sköt David!

Ok, Castro är lite bättre i år..nu hänger han väl med i tempot då vi är en serie lägre..han skulle nog vara grym i div.1...men, hans styrka är att dribbla..passningar på 2-3 meter missar han som jag missar toaletten när jag går och pissar..ibland går det bra, oftast stänker det utanför..

Den långe på topp är ju inte nog bra..han är lite, lite för dålig i allt för att det ska hålla..

Och Simon är helt slut i vaderna efter 70 minuter, precis som i varje match..bra drag att göra sig av med fystränaren..vi skulle behållt Mian och sparkat Solnatattaren direkt..

Nu skiter jag i det här..imorgon drar jag till England..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback