Punkt!

King Richard höll nollan idag..vilken tur att jag bytte ut honom i Drömelvan..

VM är igång och jag försöker se så mycket som möjligt..vilket iofs innebär en match om dagen eftersom jag jobbar varenda jävla vardag..bra tänkt..om 4 år får det fan bli semester i juni..

Bajen har en tränare "som inte är orolig"..det om något gör mig orolig..

Om exakt en vecka sitter jag på Heathrow och är på väg hem, innan dess ska jag hinna åka till England i några dagar och hälsa på gamla bekanta..

VM-tipset är också jävligt lyckat..hittills har jag prickat en match..en! Jag är uppenbart helt jävla värdelös på detta..

The Plough har öppnat igen, så jag kan pusta ut. Jag kommer att få dricka mina VM-öl där..

Att lägga upp det såhär i punktform känns ganska enahanda och trist..

Dotra var här i helgen, nästa gång hon kommer blir i juli, min nästa helg är midsommar, så jag skickade upp henne till skogen, så hon får fira den lite. Jag ska nämligen titta på fotbolls-VM hela helgen, så det kan bli lite tråkigt för henne..

Nu ska jag på två timmar hinna med att lägga in räkningar, föra över ny musik till mp3:an, laga mat, någonting mer, se på VM-studio och dona lite innan det är dags för nästa match..


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Hur gammal är din dotter?

Postat av: Jerk

Hon fyller 11 i augusti..jag var aktiv när jag var ung ;)

och hon klagade lite i helgen när jag såg på fotboll, så jag tyckte det var bäst att hon var hos farmor istället på midsommar..hon har kompisar där också så..

2010-06-14 @ 22:31:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback