Skilda världar..

Igår tog jag ett vuxet beslut och skippade middagen till förmån för en chipspåse..chips som jag inte köpt sen jag var i England (tror jag)..väldigt lyckat beslut..någon gång kommer jag säkert att lära mig att jag blir helt kass i magen om jag bara äter chips och ingen middag..

Idag däremot, så passade jag på att svabba balkongen (efter fågeljäveln som skitit där och för att få bort pollen) igen...efter bara en vecka, sen satt jag mig därute med VM-bibeln och åt en pastasallad och till det drack jag vatten, sen efter att ha sett Robin göra en blek figur var det min tur att göra bort mig..dags för årets första löppass..

Känns väl inte riktigt som att det blir så många sådana i år..heller..knäet ville inte vara med hela rundan..jag är för tung helt enkelt..

Igår iofs..det var ju inte bara skräpmat och sitta hemma..det var även gå till shopen på Hornsgatan, shoppa lite och sen gå Hornsgatan upp, förbi Södra station och så via Medis och hem igen..och frukost/lunch på Läckergrillen iofs..fast sen gick jag över bron till Söderstadion också, för att se på match..hmm, och åt en varm korv med läsk till..jag gick iaf hem också..sen fick jag ju sitta och hålla in magen i 90 minuter för att inte sagga ner mitt sällskap för mycket..

Nåja, just nu är jag så smal som jag kommer bli i sommar*...nu gäller det bara att inte tappa för mycket, så det blir en massa att ta igen under hösten..

*= Faktum är att jag är på pricken lika tung och tjock över magen som jag var vecka 22 2009..jag vill trots det tro att jag har lite mer muskler i år.


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Hehe hoppas balkongen klarar sig ifrån fåglarna denna gång iallafall =)

Postat av: Jerk

Hittills verkar det gått bra, men de är väl tillbaks vilken solig dag som helst nu muttermutter

2010-06-09 @ 23:53:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback