Utropstecken.

Fan vad det slits just nu..det är ingen ände på det hela..
Det är helt enkelt så patetiskt att efter 10 timmar på jobbet så ligger jag ännu längre efter. Helt fantastiskt egentligen..

Och äntligen kom Ramires in..

Jag ser ingen utväg ur det, enda sättet är att borra ner huvudet, blunda för pappershögarna och hoppas att kontoret brinner upp eller något..alternativet är väl att jag helt plötsligt börjar komma ikapp, men det känns långt bort..det är så få dagar på veckorna just nu, drar till England på en fin liten weekendresa (supasupasupa..och kolla på fotboll), sen är det midsommar, som visserligen kommer spenderas i ensamhet i soffan och kollandes på fotbolls-VM (nej, det är inte synd om mig, det är helt och hållet självvalt..)..

Efter det kommer folk börja troppa av på semester, så då blir det till att backa upp..mina tre dagars semester i vecka 29 ser jag bara tyna bort..jag ska visst hinna lära mig något system också innan chefen går på semester så jag kan backa upp på det..

Och där fick Ramires en varning..går bra det här..

Tur jag har semester först i augusti iaf..det finns en gnutta chans att jag kan komma ner lite i högarna tills dess åtminstone..frågan är bara vad inköparna säger när mina offerter glider in en månad senare än tänkt..kanske det löser sig med pappershögarna automatiskt då?

Eftersom det är så mycket på jobbet bokar jag tvättid kl.21 på kvällen..kul, jag kommer att stå och stryka klockan tolv ikväll..imorgon ska det packas och göras i ordning och fan heller att jag låter jobbet ta bort den lilla gnuttan av liv jag har så det blir träning imorgon på lunchen. Det blir Bajen-Ljungskile och ångest och domarhat på Söderstadion, aldrig att jag skippar det!


Kommentarer
Postat av: Karren

Skönt att man är ledig 5 dagar i veckan det där med arbeta mer än 2 dagar per vecka tycker jag att är överreklamerat särskilt när det är så soligt och fint

2010-06-16 @ 21:21:36
Postat av: Jerk

Karren: Jag kör iaf 4 dagarsvecka för andra veckan i rad..och nästa vecka blir det visst så också..jag är relativt nöjd med det..så jävla soligt och fint är det inte här i öst ändå..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback