Superettan 2011..

Domarens betyg i Bo Karlssons värld: 5 visselpipor...¨
Yup, det var en riktig pissdomare ikväll..inte många rätt ikväll..att han inte slängde upp minst det gula till sopan som bars ut på bår är redan där patetiskt..det kunde varit Isaks säsong som försvann..

Fast sämst på Söderstadion ikväll var gubbjäveln bredvid mig, eller inte riktigt bredvid mig..från minut 2 gnällde han på varenda jävla spelare..jag skiter i att det är helt kassa..under matchen stöttar vi dem...

Och jag måste väl erkänna, idag var David bra, PFO gjorde nog sin bästa match, så nu har vi kirrat en högerkant iaf..om bara den gamle gnagaren kunde förstå att Simon är tio klasser bättre än Vlado så skulle vi ha en vass vänsterkant också..

Isak missar tyvärr på målet annars har jag varit nöjd med honom..

Problemen är innermitt och ikväll anfallarna..hur fan gnagaren kunde starta med de två på topp är för mig obegripligt??? Känns nästan som om vi har en judas i vår klubb också..det är obegripliga laguttagningar just nu..

Det var till och med så jag satt och längtade efter Castro..

Saken är egentligen klar..utan Linus har vi inget anfallsspel..Linus kan ta hand om skitpassningarna som kommer nerifrån..de vi hade idag klarar inte det. Hade vi haft ett riktigt bra mittfält kanske de skulle kunna hänga nån kasse, men de kan inte göra det själva..Linus kan det...

2 förluster hemma..det gör att det redan är klart, vi spelar i Superettan 2011 också, då utan Simon Helg och Linus...anfallspar Christer Gustafsson och Valle?

Nåväl, skitlag eller inte...jag kommer på torsdag, gör du?


Kommentarer
Postat av: Annika

Riktigt bra skrivet. Håller med dig, vi måste börja stötta vårat lag, vilken grabb blir bättre av att sjutusen personer skriker skit åt honom?

Postat av: Jerk

Det är ju du som lärt mig att man ska stötta laget hursom..så du får ta åt dig äran för det :)



Det kändes iaf mest som mobbning en stund igår..hoppas på rejäl bättring på torsdag, då måste jag gå igenom mina ritualer..någonstans går det fel..

2010-05-08 @ 17:07:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: surmas

Brage var det bättre laget och vann rättvist!



Förstår inte hur du kan såga domarinsatsen?!

2010-05-08 @ 19:35:37
Postat av: Jerk

Bo Karlsson? Läser du min blogg? Jag sågar domarinsatsen därför att den var miserabel, ingen annan anledning..



Att Brage var bättre är väl inget att snacka om och jag har inte skrivit att det var en orättvis seger heller..men jag antar att ditt mindervärdeskomplex krävde att du påpekade det..

2010-05-08 @ 21:17:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spadermadame

Snart kommer nya matcher... och nu hamnade du på min blogg! KRAM!!

2010-05-10 @ 11:18:51
URL: http://spadermadame.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback