En måndag i sorgens tecken, som ändå slutar ganska bra..

Hade svårt att kliva upp idag..valet igår gjorde mig totalt nedslagen..tyckte inte det fanns någon poäng överhuvudtaget att klä på sig och dra till jobbet..
Trots allt finns det lite vuxenhet i mig och jag lyckades ta mig till duschen och sen klä på mig..passande nog var jag och handlade i Bajenshopen i helgen, så min svarta "Avgå alla"-tisha passade perfekt idag..för övrigt klädde jag mig helt i svart..the big fat Jerk is in mourning..

Jobbet..let's not speak about it..jag försöker att glömma hur pappershögarna bara ökar..drog redan kvart i fem..för att visningsstäda lägenheten..hemma före kl.18..vad gör man då?? Har fan aldrig varit hemma så tidigt någon gång..kändes skitkonstigt..svullade iaf i mig baby back ribsen som jag köpt och kollade lite på tv sen..somnade i soffan (ja, för så vuxen är jag inte att jag begriper att om man ska få något gjort så ska man äta och sen dra igång med städningen)..

Vaknade till liv vid 19-tiden..biggest loser på femman..fick inspiration och bokade in mig på ett cirkelfyspass på Friskis..nästa måndag, vi ska inte överdriva det hela..
Till slut vände måndagen, chattade med en ung kvinna som jag ska möta på halva vägen och efter ett tag fattade jag mod till mig och gick ut till köket för att sanera bort det ingrodda fettet..nu känns det bra, hann med hallen också och på onsdag kör jag badrummet och rummet..sen är lägenheten redo att säljas..dyrt som fan hoppas jag..dotra blir besviken om pappa inte får råd att bygga ett extra rum åt henne..

Så, måndagen slutade i dur ändå..chatta med en vacker tös och faktiskt få någonting gjort..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback