Det är då själve fan..

Det fanns en grupp som var riktigt opassande..och just den lyckades England hamna i..inte nog med det..de möter Sverige i andra matchen, samma dag som min dotters skolavslutning..oh life is great..
Jag har ju tänkt åka över till England för lite pubmatch under EM, men nu blev det svårt..jag tänker inte missa dotras skolavslutning, men fan också..

Fredagen kändes fram tills dess ganska bra..jag har lyckats minska ner jobbmailen ganska mycket idag..tänkte gå hem vid 18, men insåg att jag skulle missa lottningen då, så jag stannade till kl.19...låt vara att sista halvtimmen jobbade jag inte..då satt jag spänt framför datorn och såg land efter land dras...det perfekta hade varit England i grupp A..se första matchen i England..men först shoppa ett par dagar..åka över den 5:e eller 6:e...surt sa räven..

Sen retar det mig att jag blir ignorerad också..efter att ha pratat om hur hon hatar att bli ignorerad och hur hon blivit det i två tidigare förhållanden så gör hon detsamma mot mig..surt, men i ärlighetens namn så är (eller ska iaf) det bara vara en weekendromans det där..bara det att hon har fastnat i mitt huvud och jag får inte bort henne..

Well, sånt är väl livet, så med en lite bitter eftersmak tror jag att jag lägger ner fredagen och försöker mig på att sova istället..jag har fått in i helvete för lite sömn den här veckan och tror att det dragit ner på mitt humör..


Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jamen vad är det jag läser mellan raderna..?

Du har tjej?? =)

2011-12-07 @ 22:48:42
Postat av: Jerk

Gud nej, Blingis..så kul ska vi inte ha..men längre ner i bloggen ser du ett hugg jag fick i England..2 dagars förhållande är ändå längre än på länge ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback