I'm a survivor..

Första veckan överlevdes och det blev bara en halvtimmes obetald arbetstid (det blev också två dagar som jag kom in en halvtimme sent, men vem håller koll egentligen..)..
Igår (torsdag) flöt jobbet på riktigt bra och det kändes möjligt att hinna med det jag tänkt..idag fredag flöt det inte alls innan kl.16..de sista två timmarna när alla andra gått hem brukar vara de skönaste på hela veckan..helt plötsligt förstår jag min gamla chef som sa att han började jobba först kl.16...går ju inte att få något gjort när alla frågar om saker hela tiden och ska ha hjälp och sånt..ser jag ut som om jag har något jävla service-jobb?? Jaha, ja just det..är ju precis det mina arbetsuppgifter går ut på..

Nåväl, har inte lagt in en order på hela veckan och det är väl tveksamt om jag kommer lägga in så många nästa vecka heller..hela måndagen kommer iaf att ägnas åt offerter..förarbetet är nästan helt avklarat (saknas bara en offert från England så..), så måndagen innebär en massa knappande i webbsystemet och skicka offerter..

Sen återstår bara några andra offerter som legat hutlöst länge..fredagen har vi nån sorts kick off..Nynäs havsbad, just när den blonda controllern kommer kasta kläderna och hoppa in i bastun åker jag tillbaks till stan för att umgås med dottern en helg..livet är rättvist..undrar vilken företagsfest i ordningen det är som jag missar..definitivt den första som är på en fredag (kul, jag har propagerat för sådana i flera års tid utan att någon lyssnar, när väl en sker skippar jag den..)..

Ja, det måste vara på en fredag..jag dricker alltid en massa alkohol och sover bort arbetsdagen efter annars..lika varje gång..förutom den där gången jag gick fel från Gullmarsplan och istället för att hamna i mitt kära Rågsved hamnade på gamla tyresövägen..och traskade vidare till jobbet i Skarpnäck..men det är ett undantagsfall och definitivt en kvinnas fel..hade hon bara släppt till hade jag hamnat i Haninge istället..

Men nu, sova..imorgon städa..vinterstudion, fotboll och handboll på tvn..söndag tvätta och fotboll på tvn..liver är allt bra skönt ibland..


Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Såå typiskt Haningebrudar... Håll dig till Norrort du ist. =)

Postat av: Jerk

Nåja, det ordnade ju sig vid en senare firmafest iaf.. :)

2011-01-15 @ 12:10:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Du får ju ligga-och du gnäller för?? ;)

2011-01-15 @ 18:39:46
URL: http://frokendygdig.blogspot.com
Postat av: Jerk

men det handlade ju om att jag kom i tid till jobbet efter en firmafest..och det var trots allt 10 år sen..

2011-01-15 @ 18:50:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Elene:)

Jätte fin blogg:)<3



Besök gärna min:)



Kramar

2011-01-15 @ 18:54:16
URL: http://theelene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback