London-Blackpool

Matchen på Selhurst Park var mer intressant än väntat, men min slöhet förbjuder mig att slänga upp några bilder nu..det får bli när jag kommer hem istället tror jag..
Eagles hade iaf cheerleaders...vet väl inte direkt om det höjde stämningen..

EFter matchen gick jag till en pub i närheten av hotellet och åt middag samtidigt som jag läste matchprogrammet och fick mig ett par öl..grymt nöjd med min London-vistelse..

Nu är jag i Blackpool, ett ställe som nästan är helstängt just nu..är ju inte direkt turistsäsong, vilket syntes på den öde stranden..satan vad det blåste vid havet..
Hotellet är det billigaste på resan, vilket också märks på standarden..killen som checkade in mig kunde inte se min bokning eftersom han inte kunde lösenordet till datorn..finns inget badrum här heller, så det kan nog bli en oduschad Jerker som beger sig till Wolverhampton imorgon..tror nog jag är enda gästen faktiskt..fast det finns en riktig pub i huset iaf..

Jag har redan hämtat ut matchbiljetten..arenan ligger bara 10-15 minuters gångväg härifrån (tågstationen endast 5 minuter..om man inte går förbi hotellet..då blir det minst 10 minuter helt plötsligt..)..

Nu ska jag slökolla på tvn i väntan på att det blir dags att bege sig till Bloomfield Road..jag har höga förhoppningar på publiken ikväll...första Premier Leaguematchen den här resan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback