Den har fan växt idag..

Förutom att dotra gick upp redan kl.7 och sedan tvingade upp mig redan halv nio har även denna dag gått i glädjens tecken..

Sjukt är det säger jag..jag har gått omkring och varit glad hela dagen utan någon synbar anledning..

Först tog jag och dotra en tur till Bajenshopen, det var dags för henne att bränna presentkorten hon fick i födelsedagspresent av mig (världens bästa pappa - check)..nu brände hon bara det ena..det blev en väska och ett par pennor..
Själv köpte jag en t-shirt, gråa kappa-shorts och Fullmåne över Söderstadion..men det finns några t-shirts till jag vill köpa..jobbigt att inte ha alla..

Sen hem..slappa lite, boka biljetter till bio..styrde bort henne från smurfarna i 3-d och istället såg vi "Midnight in Paris"...trailern har matats på storbildsskärm vid Food courten i Kista en längre tid, så jag var tvungen att se den. När jag nu inte kan locka någon äldre av honkön att komma hit så fick det bli med dotra..blev lite kär i Paris och 20-talet, undrar hur fotbollen såg ut då?

Efter bion..fortfarande fint väder ute och ganska varmt, så jag föreslog för dotra att vi skulle gå Götgatan ner till Skanstull och ta bussen hem..där gick vi hand i hand och livet kändes sådär underbart..såg Pablo dra en barnvagn åt motsatt håll..

Men ärligt, är det någon gång det inte går att må dåligt är det när man går Götgatan ner..jag fullkomligen älskar den promenaden och tror inte att jag någon gång mått skit när jag är framme vid korsningen Ringvägen/Götgatan..det är en lisa för själen att gå där..jo, jag saknar nog Skanstull fortfarande..min nya lägenhet är överlägsen den gamla, men jag saknar mina kvarter..

Hem, kolla på lite fotboll..laga till älgbiff..känns fortfarande bra..

Jag mår bra nu också, men är lite smågrinig..mest beroende på trötthet..nej, jag går inte och lägger mig kl.22 en lördag..så gammal är jag inte..

Egentligen ville jag bara säga att humöret fortfarande är intakt, så nog fan är det en hjärntumör..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback