Hjärntumör?

Det började redan imorse. Jag skred in på kontoret med ett leende på läpparna, hälsade glatt på alla och kvittrade om vilken underbar solig morgon det var..
Eller faktiskt, det började redan när jag en kort sekund slog upp ögonen då tuben susade förbi det öppna Järvafältet och solens strålar glittrade ikapp med löven på träden..jag blev glad inombords..

Iaf, den normalt dystre Jerker hade denna morgon bytt med säljchefen. Normalt kvittrar hon alltid, men imorse satt hon på sin plats och suckade, förklarade hur trött hon var på allt..jag blev tvungen att fråga "Har du umgåtts för mycket med mig nu??"
Var omvända världen där..och trots stress och möten och grejer höll jag mig på gott humör hela dagen. Jag fick en liten, liten dipp tio över tre när jag höll på att släcka ner och en kund ringde (inte min kund) och ville ha lev.besked på en order han lagt och jag kunde inte hitta ordern, men det släppte nästan genast..

Tog tuben till Rådhuset, började vandra mot Centralstationen, ringde ett samtal som kunde ha ändrat mitt liv, men möttes av en telefonsvarare..nytt försök på måndag.

Satt på perrongen och väntade och där dök dotras tåg upp. Både jag och dotra på ett lysande humör..hem till lägenheten, byta om och så bege sig mot Skanstull..skulle köpa snus..och där sprack idyllen en vända..kladdlasset som stod där (inte han som brukar vara där, han som gör att jag åker över hela stadsdelen för att köpa snus) hade inte beställt mitt snus trots att jag specifikt bett dem beställa hem till den här veckan..suck..kommer nytt snus om två veckor istället..då jag ska upp till skogen, får alltså gå hem tidigare en dag för att hinna med..nåja, släppte det ganska snart.
Dotra och jag gick till Gyrella och käkade grekiskt..hon blev alldeles lyrisk..härligt..
Sen gick vi hand i hand till Eriksdalshallen och fick uppleva en kokande gryta. Stämningen var helt underbar, tyvärr kladdade Bajen till det i slutsekunderna och det blev bara en poäng, men känslan var underbar..nästa lördag är det match igen och dotra blev eld och lågor..vi måste fråga mamma om jag får komma nästa helg också..

Helt underbar dag alltså..

Den digra sms-växlingen har inte heller gjort det sämre..den har nog faktiskt gjort en bra dag underbar när jag tänker efter..

Fan, lycklig? Skulle det vara jag?? Måste vara en hjärntumör...


Kommentarer
Postat av: Spader Madame

:-)

Postat av: Jerk

:)

2011-09-24 @ 23:13:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback