Det var ett tag sen..

..men nu har jag haft dotra några dagar längre än vanligt iom att det varit påsk och känslan när jag lämnar henne på tåget är alltid likadant då..det blir tomt...så fort jag kramat henne och ställt mig utanför tåget redo att vinka av henne kommer tomheten..hon verkar känna likadant eftersom hon den här gången sa att hon skulle sakna mig..breaks your heart!
Vanliga helger är inte alls likadant, hon kommer fredag eftermiddag och åker söndag eftermiddag..vi hinner inte få ihop det riktigt då...när det blir ett par dagar mer så blir det bättre..fast tommare också..nu ses vi om 2,5 vecka igen, då ska vi åka till England..återigen får vi ett par extra dagar ihop..det är skönt...

Annars då?
Vi var på bio i helgen, såg Bajen segra i premiären, åt god mat hela tiden, mumsade i oss varsitt jättepåskägg (för första gången på ett år har kurvan vänt..jag har blivit tjockare igen..mer träning krävs nu!) och nu är jag på jobbet..

Orkade inte ens bli riktigt upprörd över att accesskortet helt plötsligt la av när jag skulle ner till tuben igen efter att ha lämnat dotra..blev bara en välriktad spark mot spärren innan jag styrde kosan mot SL-kundcenter och fick ett nytt kort med samma utgångsdatum som var på det tidigare..

Fy satan vad tråkigt att jobba..och jag behöver jobba in några timmar till innan Englandsresan..tar en dag flexledigt och fredagen vi reser lär bli ganska kort också..ligger på plus 4 timmar hittills i april vill helst plocka in 10 timmar till innan dotra kommer..får se hur det går..

En tröst i misären är besöket jag får till helgen..längtar efter det..

Fast för att slippa avsluta med något glatt kan det vara värt att nämna saldot på kontot också..jag är pank, pank, pank..snart är sovrumsrenoveringen i fara också om jag inte lyckas sluta med spenderandet..fast bara snart, jag har fortfarande tid att rädda sparkontot någorlunda..å andra sidan ska jag till England igen om 2,5 vecka..går Spurs till FA-cupfinal kanske jag åker över helgen efter det också..sen är det ju resan i juni också..
Hmm..nåja, pengarna ska väl rulla innan jag blir gammal ändå..har ingen större nytta av ett sprängfullt bankkonto när jag skrider fram med rullatorn om 30 år..


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Hur gammal är din dotter?



Haha men ja. Vem behöver pengar när vi är gamla? Lev idag! Man vet aldrig vad som händer men framförallt så ska man inte sitta där på ålderns kant och ångra att man höll tillbaka och inte levde när man väl kunde!

Postat av: Jerk

Hon fyller 13 i augusti, så snart är det slut på friden på allvar ;)

Precis, bäst att passa på att ha kul innan det blir försent...men jag skulle vilja ha ett nytt kök och ett nytt sovrum också..ska väl lyckas strypa utgifterna lite, så att det blir ett sovrum iaf :)

2012-04-13 @ 11:42:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback