Vad hände egentligen?

Undrar ni säkerligen nu? Da Jerk skulle ju ha utvecklingssamtal i tisdags. Gick det så illa att han skar sig i handlederna under mötet??

Näe, eftersom all skit strular, så är arbetsbelastningen på vår avdelning nu tokhög (för alla, inte bara jag som lider alltså), så chefen sköt på det till idag, så när jag glatt (nåja) gick till mötet och väntade på chefen visade det sig att han glömt det...ny tid meddelas senare...suck eller?

Egentligen borde det här mötet varit för ungefär två månader sen, men chefen har haft en helt orimlig arbetsbelastning det senaste halvåret, så jag har inte direkt stressat honom om det..sen är jag inte särskilt förtjust i de där mötena ändå..men nu hade jag laddat för att tala om hur jag ser på allting och på hur jag inte klarar av att ha det som jag har och därför behöver en ändring, så nu blev det extra surt...

Nåväl, kunderna börjar bli less på att aldrig få svar också..surprise surprise..det är en miljon saker som dyker upp varje dag och kanske en tredjedel av dessa hinns med..snacka om att jobbhögarna växer..jag har helt tappat kontrollen på mejlboxen nu..noll koll på vad som ligger i den..

Fast imorgon är det helg, vädret ska bli bra och dottern kommer..det är tänkt att jag ska spöa henne i minigolf nån dag..får se vad vi hittar på mer..


Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Jag läste "chefen sköt sig"

hhahaha!

Härligt med minigolf på tu man hand. Själv ska jag på After Work ikväll och på söndag blir det picnic korg för att fira Mors dag. I morgon blir det Annica mys=)

Ha en jätteskön helg, Jerker

Postat av: Jerk

Ha en skön helg du också :)

2012-05-25 @ 23:09:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback