Pass 65 (Jogging/promenad, löpband)

Var lite orolig innan att jag skulle känna av knäet idag igen, men ingenting av det kände jag. Det gick riktigt bra idag.
Jag har ju för nån vecka sedan ändrat lite så jag springer längre tid och i jämnare tempo istället allt för att förbereda mig inför utesäsongen. Den här gången testade jag att fortsätta springa så länge jag orkade under andra varvet, det blev 12 minuter i sträck istället för ett vanligt varv på 9 minuter, det gjorde att jag förbättrade tiden på 5km till under 33 minuter (32.39), sen tog jag en taktisk minut i promenadtakt för att orka spurta lite sista kilometern..
En lyckad taktik som det visade sig, förbättrade min tid med 25 sekunder trots att jag sista halvminuten inte sprang med högre hastighet än 12,0...
 
Jogging/promenad (löpband)
Längd: 6,0km
Tid: 38.30 min
Lutning: 0,5
Hastighet: 6,1-12,0
 
När jag kom hem dissade jag abrollern för en planka i 90 sekunder istället..klarar fortfarande inte 90 sek i ett svep, men det gick åtminstone i 60 sekunder...borde kunna lite bättre tycker jag. Känner ju när jag är på skivstång att under magövningarna orkar jag betydligt mer nu än i början..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback