Pass 68 (Core)

Äntligen kvitt förkylningen nog mycket för att kunna gå och träna igen!
Dagen till ära har Bajen hemmapremiär, så jag hade inte en chans att hinna med mitt vanliga skivstångspass, istället fanns det ett core-pass och visst fokus på bål kanske kan ta lite, men ärligt, hur drygt kan det vara egentligen??
Skitdrygt tydligen. Att inte magen skulle orka allt visste jag väl redan, men flåset tog helt slut också. Tänkte inte riktigt på att två promenader till affären på 5 dagar kanske skulle påverka den så mycket, men satan vad skönt att träna igen...
 
Får hoppas jag svettades ur de sista resterna av förkylningen nu. Funderar också på om jag ska ta och höja insatsen lite framöver och kanske köra både core och sen skivstång samma dag..får se, helst ska jag väl inte kunna gå på särskilt många core-pass till med tanke på att de börjar kl.15, jag har hellre ett jobb att gå till..
 
Nu är det iaf dags att dra sig till Medis och den sedvanliga marschen till Nya Söderstadion!
(tänk dig att du samlar samtliga invånare i Malungs kommun på glotorget, sen marscherar ni till Skinnarvallen, så mäktigt är det...ja, bortsett från att Skinnarvallen tar typ 1000 åskådare och Nya Söderstadion 30000...)
 
FORZA BAJEN!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback