Pass 74 (Korpfotboll, seriepremiär)

Så var dagen äntligen här. Dagen när det var dags för Skinn FC att åter äntra fotbollsplanen och blända åskådarna  med vår anfallsglada fotboll...anfallsglatt för motståndarna skulle det visa sig.

Och för den som undrar, nej, jag tycker inte 39 är någon ålder för en vänsterback..för en vänsterback med halvtaskig kondis kanske det är lite mycket, men det ska ändras under säsongen..

Nåväl, det slutade med storförlust denna seriepremiär, tror det blev 5-1 trots att vi tog ledningen i första halvlek, även om det snabbt kvitterades när jag tvekade att gå i närkamp på mitten med en av motståndarna..
1-1 i paus kändes ändå inte så illa, det kändes som att det faktiskt fanns chans för en seger, men i andra var vi det klart sämre laget. Mest minnesvärt från andra halvlek är väl när min egen målis trippade mig då vi kämpade om vem som skulle hindra bollen från att gå ut över sidlinjen...

Får hoppas det blir bättring nästa vecka, om inte annat så sänks medelåldern ganska kraftigt då inte jag kan medverka eftersom Bajen spelar hemmamatch på söndagskvällen, det gör även att jag får ändra lite i min planering.