Pass 135 (Gymträning)

Igång på riktigt nu.
5 min uppvärmning på motionscykeln; 2x12 ryggresningar; 2x12 benböj i maskin; 12 stationer minst 12 reps på varje stn i cirkelgymmet, 2 varv.
 
Så igång på riktigt och det kändes. Tog helt slut i mitten på första varvet, riktiga gummiben och nästan yr så jag fick vila lite längre än vända, men jag tog mig igenom skiten till slut iaf.
Nu måste jag bara komma igång med joggingrundorna också så är jag igång på allvar. Det borde ju funka eftersom det iaf är svalare nu.
 
Vägnings- och mätningsdag idag också. Ganska nöjd med tanke på Englandsresan och allt skit jag la på mig då är nästan helt borta nu. Det finns en bra chans att jag fixar viktmålet innan älgjakten nu...om jag sköter träningen och kosten...
Vikt: 76,3kg (+0,2kg på två veckor, -14,3kg på 31 veckor)
Midja: 92cm (+/-0cm på två veckor, -14cm på 31 veckor)
 
Som sagt, det är helt möjligt med 1,5kg på 1 vecka, men absolut på 3 veckor tycker jag, bara jag sköter mig ordentligt. Blir svårare att nå målet med midjan på tre veckor dock, men jag ser framför mig att jag kommer klara det också så småningom.
Så, jag närmar mig mer och mer stunden när det blir dags att börja förvalta viktnedgången. som tanken är nu så kommer jag fortsätta träna lika hårt under hela tiden som jag är arbetslös, när jag väl får arbete (snart hoppas jag) får jag planera om det hela, men troligen kommer jag ligga på 4-5 träningspass i veckan ett tag till iaf, sen kanske jag nöjer mig med 3-4 pass normala veckor och slänger in en tuffare vecka i månaden med 5-6 pass..vi får se..det kan bli tvärtom, en vecka med 3 pass och sen normala veckor med 5 pass...vi får se...
 
Fit vid 40!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback