Pass 39 (Skivstång)

Kände mig lite trött i benen och hade en lätt träningsvärk i ryggen efter gårdagens boxpass, men det är bara att köra på, no pain no gain heter det ju..
Känner mig lite starkare i vissa övningar medan andra övningar inte alls är nog bra än...jag skulle vilja öka lite vikter, men samtidigt har jag några övningar där jag absolut inte kan öka något, så jag är frågande hur jag ska göra just nu...
Nåväl, igår nådde jag målet för februari med 20 träningspass så jag är nöjd med månaden..
Var mätnings- och vägningsdags idag också.
Från början av januari (7 veckor sen) har det gått såhär:
Vikt: -5,8kg (kom precis under 85kg nu, så en pizza väntar på mig vid väl valt tillfälle)
Midja: -5cm
Bröst: -5cm
 
Är nästan mest nöjd med bröstmåttet..kommer bli svårt att minska det i samma takt framöver, men väl värt att försöka. Även minskningen av midjemåttet är jag nöjd med..det ska bara fortsätta i samma takt. Jag ska vara fit vid 40!
Apropå minskningarna av måtten..var in på Pop up store i Kista igår, de har en utförsäljning..köpte en t-shirt med storlek XL och en med XXL..ska vara träningstischor och de vill jag ha stora och inte det minsta åtsittande..nu var XXL i största laget visade det sig och köpte en hoodie också..där testade jag först med XL och den var på tok för stor, även Large var stor, men jag tog den ändå eftersom jag räknar med att den minskar lite i tvätten och jag är rädd för att armarna ska bli för korta, annars passade medium alldeles utmärkt..skumma storlekar var det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback