Pass 115 (Gymträning)

Uppvärming 5min på cykel
2x12 ryggresning
2 varv i cirkelgymmet, 15 stationer, minst 12 rep på varje station.
Körde helt slut på mig idag, vilket var överraskande..men bra..helt slut är bra.
Fast det känns konstigt att jag skulle ta helt slut, så jag vet inte om jag ska vara riktigt nöjd eller oroad för att jag tog så slut?
 
Onsdag idag, så vägnings- och mätningsdag. Ganska nöjd idag..
Vikt: 76,9 kg (-1,4 kg den här veckan, -13,7kg på 25 veckor)
Midja: 94cm (+/-0cm den här veckan, -12cm på 25 veckor)
BMI: 24,5 (-4,4 på 25 veckor)
 
Som sagt, ganska nöjd med veckan. Vikten har äntligen vänt nedåt igen och nu är det bara 2 kg kvar till målet. Jag ska verkligen fixa det under juli!
Och sen när jag fixat det ska jag se till att ligga under målvikten när julen kommer. Det kommer bli det stora målet då.
Får hoppas att även midjan tar fart, vill gärna nå det målet och till bröstmålet är det som sagt bara 1cm, så jag hoppas att det ska nås under juli också.
 
Det är ju inte bara vägning och mätning som är mina mål. Jag har också mål för antalet träningspass och för antal kilometer som jag ska springa. Mitt första årsmål var på 156 pass och jag ligger så långt före det målet att jag även lagt in ett mål på 200 pass. Jag ligger före även där, men jag vet också att det på hösten brukar bli färre träningspass, så det är fortfarande ett ganska tufft mål att slå.
Vad gäller antal kilometer som ska springas under året ligger jag ganska klart före där också, men samtidigt har jag sprungit nästan dubbelt så långt redan som tidigare årsvolymer, så när målet lades kändes det ganska tufft. Jag kommer dock inte revidera det målet förrän möjligen när jag slagit mitt nuvarande mål, som för övrigt är på 350 km (jag ligger just nu på 204,5km).
Viktigast är egentligen att nå tränings- och löpningsmålen, men jag räknar kallt med att jag då även kommer nå vikt och midjemål genom att klara det..så länge jag är arbetslös har jag ju inte råd med några extravaganser, så det hjälper en del. När jag måste vända på varenda krona är en läsk för 15 spänn ett rent slöseri...
 
Fit vid 40!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback