Pass 111 (Jogging/promenad, utomhus)

Öppnade ganska lugnt med flit då jag inte sprungit på en vecka. Hade lite småhåll, men det kändes ok ändå.
När jag passerat backen på andra rundan låg jag för att förbättra rekordtiden på den här rundan, men då började plötsligt vänsterknäet att krångla..helt jävla omotiverat i min bok...fick börja gå och sen pröva springa igen, gå igen, springa igen och avsluta med att gå..grymt jävla surt. Nu tror jag att jag inte körde för hårt efter att jag började få ont, så jag ska kunna gå till gymmet imorgon iaf och förhoppningsvis känns det så bra att jag kan springa igen på fredag..
Håller inte knäet fuckas hela träningsplaneringen för sommaren upp...
 
Jogging/promenad (utomhus)
Längd: 5,6km
Tid: 37,49 min
Snittid: 6:45 min/km
Snitthastighet: 8,88 km/h
 
Även vägnings- och mätningsdag idag och eftersom det är sista onsdagen i månaden mäta bröstet också..
Vikt: 78,3kg (+0,3kg den här veckan, -12,3 kg på 24 veckor)
Midja: 94cm (+/- 0cm den här veckan, -12cm på 24 veckor)
Bröst: 100cm (-1cm den här månaden, -9cm på 24 veckor)
 
Enda jag är nöjd med är väl att bröstmåttet gått ner med 1cm. Nu är det endast 1cm kvar tills jag nått mitt mål där.
Annars var det ingen höjdare och det är lätt att peka på vad som gått fel, nästan ingen träning, 2 festdagar och usel kosthållning. Det är inte konstigt att jag får ett sånt här resultat då. Imorgon åker min dotter till sin mor och med det så är de två veckorna där mina rutiner inte riktigt fungerat över och jag kan koncentrera mig på mig själv igen. Jag ser egentligen ingen anledning (om knäet håller) att jag inte ska klara av att nå åtminstone 2 av målen under juli.
 
Sen hade jag hellre sett att dottern varit kvar längre och att jag hade fått ändra mina rutiner efter det, men nu är livet som det är och jag går tillbaks till ungefär samma rutiner som tidigare med skillnaden att det är sommarschema på friskis så jag får ändra träning där också. Jag ska iaf ta nya tag nu för att nå målen under juli. Vore så grymt skönt om jag kunde göra det och få ägna hösten åt bevarande och lära mig mer om var gränserna går, kanske tajta till kroppen, träna rörligheten mer.
Fit vid 40 gäller än!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback