Välkommen till mitt nya värdelösa jag..

Ungefär så känns det efter förra veckan och början på den här.
Två träningar var inte alls vad jag tänkt mig...inte heller festa två dagar, men polaren stannade en dag extra efter Flogging Molly-konserten, så vad bättre göra än gå på Sportbar och kolla på fotbolls-VM?
 
Nåväl, nu är det så att gjort är gjort. Ska jag låta det här trycka ner mig eller ska jag tänka "aj fan, men det är dåtid, bara att kavla upp ärmarna och börja om igen"
Det senare givetvis..och när jag helt plötsligt skriver "börja om" så är det en sanning med modifikation. Jag har misskött träningen och slarvat med kosten i 5 dagar, inte 5 år. Jag har fortfarande gått ner nästan 13 kg, tappat 12cm över magen und so weiter sedan nyår. Det är inte direkt så att jag börjar om från det.
 
Sanningen är ju att jag haft dottern här i nästan 1,5 vecka, förutom några dagar i slutet av förra veckan och då hade jag annat besök ett par dagar. Jag var på ett par jobbintervjuer också. Mina rutiner har mao rubbats. Jag förlorar kanske en vecka i jakten på mitt mål, men inte mer.
Nu kör jag på igen, dottern är fortfarande kvar vilket gör att mina rutiner fortfarande skakas om, men bara jag tänker på det kommer jag finna vägar runt det så jag kan fixa min träning ändå och maten behöver jag egentligen inte vara orolig för. Dottern får inte äta vad som helst och då gör inte jag det heller..simpelt as that.
 
Det jag behöver bli bättre på är att planera om mina träningar, tänka mer på kosten (även om just den biten var ganska okej den här gången) när mina rutiner rubbas. Om (vilket vi hoppas) jobbintervjuerna förra veckan gick bra, så komme det ju hända fler gånger och då ska jag vara bättre förberedd.
 
Så. nu kör vi igen, jag börjar inte på noll..jag börjar på -13kg och -12cm på magen. Inte så jävla illa för att vara helt värdelös!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback