Pass 80 (Jogging/promenad, löpband)

Skitsur under passet. Ändrade upplägget lite igen, istället för att promenera 1 minut och springa 9 som jag gjort ett tag bestämde jag mig för att efter första 10 minutrarna, som mest är uppvärmning ändå, springa på hastighet 10,1 så länge jag orkade för att se hur det gick.
Tanken var alltså lite, lite långsammare och inte slänga  in en spurtminut sista minuten innan jag promenerade för att se om benen skulle orka längre då..
Funkade utmärkt tyckte jag och första 3km gick rekordfort (nåja, fort och fort är väl kanske för mycket sagt, men det gick bra iaf), sen efter ungefär 24-25 minuter kändes det som att hjärtat sprängdes, nu var det mer nån bröstmuskel som krampade, men ändå, så jag var tvungen att sakta ner till promenadtakt ett tag innan jag kunde dra igång igen..hände sen samma sak en gång till, så tiden blev helt kass..
Det som kändes bra idag var att benen hängde med hela tiden, så det här upplägget ska testas igen. Tror det kan få mig under 38 minuter till slut..
 
Funderar också på om det är pollenhelvetet som ger mig det här problemet..har känt mig påverkad i kroppen sedan matchen förra söndagen. Nåväl, i så fall går det snart över iaf...
 
Jogging/promenad (löpband)
Längd: 6,0km
Tid: 39:53 min
Lutning: 0,5
Hastighet: 6,1-12,5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback