Pass 85 (Skivstång)

Träningsvärk från gårdagen, men det kändes ganska skönt ändå..hade lite känsla av att musklerna börjat svara igen också..hoppas den känslan är rätt, så jag kan gå upp en nivå igen snart..
Nu blir det vila torsdag och fredag eftersom jag tränat ganska dåligt den senaste månaden vill jag inte gå ut för hårt direkt utan nöjer mig med 4 pass den här veckan. Nästa vecka är det tänkt att köras 6 pass igen och sen köra stenhårt fram till midsommar!
 
Det är ju också onsdag och med det vägningsdag. Lite orolig då jag inte haft någon direkt bra träningsvecka bakom mig och tyvärr tryckt i mig choklad några gånger under veckan..fick ett glatt besked iaf och hoppas på ännu bättre nästa vecka...

Vikt: 79,8kg (-0,3kg den här veckan och -10,8kg på 18 veckor)
Midja: 97cm (+/-0cm den här veckan och -9cm på 18 veckor).
 
Japp! Den här killen har klivit in under 80kg för första gången på 2000-talet! Skulle tro att det är det minsta jag vägt sedan sommaren 97, utan att veta säkert. Nu gäller det att plocka hem de sista 5 kilona också och midjan ska ner, det känns som om den vill ner till 96cm, så om jag tränar ordentligt till nästa vecka borde det försvunnit en cm till där..
Det är trots allt en bit kvar till mina mål...
Vikt: under 75kg
Midja: under 90cm
Bröst: under 100cm
 
Det känns ändå bra att vikten fortfarande försvinner lite även om jag vill ha bättre siffror, men med aprils och början av majs dåliga träning är det inget konstigt att det inte försvinner så snabbt, men nu ska jag försöka göra en satsning igen...jag är ändå relativt nära mina mål och det vore rent korkat att inte försöka nå dit så snabbt som möjligt..om inte annat för att få skriva om mina mål och påbörja bevarandefasen...jag längtar dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback