Pass 88 (Skivstång)

Egentligen är det helt slut i huvudet att kliva in i en sunkig träningslokal när en av våra tre sommardagar äntligen är här, men jag är glad att jag gjorde det. Det gick ganska bra idag. Känns som att jag är på väg upp lite, även om jag är fullt medveten om att till hösten måste jag börja variera mig mer, men det känns som att det fortfarande funkar för att jag ska bli starkare och gå ner i vikt, så jag kör på till hösten eller iaf fram tills jag hittat ett jobb. Sen får jag se hur jag ska planera för att få det att gå ihop...
Som sagt det var trots allt skönt att träna idag och jag hann ändå med att sola en timme så win-win...
 
Vägningsdags idag igen..
Vikt: 79,6 kg (-0,2kg den här veckan, -11 kg på 19 veckor)
Midja: 96 cm (-1 cm den här veckan, -10cm på 19 veckor)
 
Ingen större viktnedgång, men ändock en viktnedgång och jag hoppas att jag är igång med träningen på riktigt igen nu och att den tar fart igen.
Midjan är iaf en solskenshistoria. Den fortsätter att minska..
Lite jobbigt kanske det var idag när jag insåg att shortsen nästan hänger nere vid knäna efter min viktnedgång, men som tur är finns det skärp..drog fram ett som jag normalt inte använder och det hålet som jag använde förut (och det var lite spänt) räckte inte alls till utan jag fick dra in det ett hål till..sånt som gör en grymt nöjd med livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback