Ex, pengar & måndagmorgnar..

Inne på jobbet före kl.10 en måndag..mitt nya liv håller tydligen i sig..tyvärr sprack sviten på 3 dagar i rad innanför flextiden..jag hade hunnit in till halv tio om det inte varit för sportpanelen på svt's morgonprogram..hade glömt att det var varje måndag, så jag låg vackert kvar i soffan med täcket invirat runt min voluminösa kropp..sen stressade jag som fan och var på jobbet runt kvart i 10..

Min dotters mor ringde på morgonen också..när jag låg i soffan och försökte se på sporten..undrade varför mobilen lät..jag slog ju precis av alarmet..men det visade sig att det ringde någon..skumt..trodde inte den funka..

Hon har lite kalla fötter med sin flytt till Ålahuvudland..tydligen så är det någe strul med hennes karls ex..ja se så underbart att hoppa på en karl innan han hunnit flytta ut från sin fd's hus..eller om det är tvärtom..nån av dem ska väl flytta iaf..så nu funderar hon på att ha egen lgh där nere..hon satt därför och försökte pussla ihop min dotters sommar..frågan var alltså när jag skulle ha semester..det frågar hon en tidig morgon i slutet av januari..jesus..jag vet fan inte om jag ska träna på torsdag eller inte än..

Nåväl, jag brukar ju ha det i början av augusti..så jag antar att det blir det nu också..första veckan har jag dotra..sen brukar det spilla över i en halv vecka till ungefär..så jag har de tre senaste åren haft henne när hon fyller år..men det var en jävla fråga iaf..

Förresten om hon skaffar lägenhet där nere..hur ska hon ha råd att ha kvar den gamla då? Betyder det att jag kommer få papper hem igen nu om obetalda hyror...min otroliga snällhet har gjort att jag skrivit på som borgensman för hennes hyra..skitkul att komma hem i höstas efter 4 veckors semester och se en räkning från fogden..min otroliga dumhet kanske man kan kalla det också..det löste sig dock..som tur var fick jag låna på banken..för det är jag som får rycka ut och se till att min dotter har tak över huvudet..

Hur gör man egentligen för att inte tappa ansiktet när man tappar ansiktet? skulle behöva en lektion..tror inte jag lyckades riktigt igår..var på Vi och handlade (Vivo för folk utanför Stockholm..lång ointressant historia..) när jag skulle ta rulltrappan upp till gatunivå gick jag som vanligt och tittade efter vackra töser..de som sitter i kassan brukar vara vassa..iaf så var min uppmärksamhet inte riktad framåt och jag tog fel rulltrappa...tyckte den gick konstigt..jag åkte ju bakåt hela tiden..tittade upp och insåg fadäsen..gjorde som varje sansad människa gör..mumlade något ohörbart och skyllde på politikerna samt sa bestämt att här har de visst byggt om samtidigt som ansiktet formades till ett stoppljus..

Är övertygad om att jag kom ifrån med hedern i behåll även om pensionärstanten som såg mig tittade lite märkligt..som om jag var någon narkoman eller något..kan iofs ha att göra med hur jag såg ut också..förutom min vanliga slacker-utstyrsel hade jag dagen till ära inte rakat mig på en dryg vecka...har fortfarande inte gjort det..funderar på att spara till skägg, men kan inte riktigt bestämma mig, så det är kvar än så länge pga min obeslutsamhet....normalt skulle det ha varit ett givet ja..det döljer ju ett par av hakorna iaf, men det har börjat vitna..skägget alltså..så jag ser gammal ut..eller äldre är väl rätt ord..

Skulle kunna säga att jag rakar mig när jag blivit lite mer fit också..så får jag en bra anledning att träna..för det kommer att börja klia..

"Att undvika ledan är en av livets stora utmaningar"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Skrattar!!! Hur du har det :o) :o)

Postat av: Jerk

Jag är glad att jag kan roa någon med mitt patetiska liv :)

2006-01-30 @ 22:49:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback