Sådär-dag någon??

Apuh...det känns som om livet är på väg tillbaks...efter ett par "sådär-dagar", så har jag känt mig mycket bättre nu efter lunchen...kanske dags att lära sig att jag blir dålig om jag kör tre dagar i sträck??

Eller så kan jag skita i att lära mig det eftersom jag hade så roligt...betydligt roligare än att vara nykter och sitta på jobbet iaf...hmm...då många blir alkoholister av att de tar flaskan till tröst och för att glömma, så åker jag dit bara för att jag har så kul??

Det är nog lugnt...dom där "sådär-dagarna" gör ju att det tar ett tag innan jag kör igång igen..typ till helgen...eller inte kanske...ska nog städa då..julstäda...ja, jag har skjutit upp det igen..orkar inte på veckorna...så kanske till helgen då..städa...beroende på om jag hittat nog med presenter till dotra...nu blir hon sju snart..stora tösa...

Det är iaf rätt vecka att ha ett par "sådär-dagar"...är hur lugnt som helst på jobbet (magiska sista ord..)..idag har jag börjat rensa i mailboxen...hade en 370 mail i sent items-foldern...nu är det nere i 200..ska ner till 20..sedan är det resten av foldrarna som jag ska rensa i också..men va fan...har tre dagar på mig..det är nog lugnt...

Lite flyt också...GKAM:en tvingar mig att skriva en reseräkning...ska få biljetten upp till byn betald eftersom jag blev mer eller mindre tvingad att skippa en semesterdag...även om levern nog var ganska nöjd med det...

Så imorgon är jag tillbaks...my old self...antagligen sexuellt frustrerad igen då...men då frustrerad med ett visst hopp om att det inte är omöjligt...väntar bara på värmländskans samtal (då hennes ångest släppt lite) där hon säger att vi aldrig ska ses mer och blablabla..

Ändock...istället för att gå på krogen...kanske ska hänga utanför polisstationen? Kommer du ofta hit?

Ja va fan...det finns kanske en möjlighet...kanske finns någon ute där trots allt?? Nu ska jag nog inte dra för höga växlar på detta..hon var..mja...till viss del berusad, sänglös och kåt så hon höll på att gnugga sig igenom madrassen...hur fan ska jag hitta någon som är det sista en gång till?? Kan ju inte bjuda hem hemlösa hela tiden..lägga dem i sängen och vänta?

Näe...det känns bättre, men inte bra...är trots allt (trodde aldrig i mitt liv att jag skulle skrva detta) mer intresserad av något stadigvarande än något slit och släng...(tune in en månad in i ett förhållande då jag skriver tvärtom..)..

Vi såg på Smala Sussie på dvd på söndagen också...hon var inte helt nöjd med hur värmlänningarna framställdes..dricker direkt ur dunken...kontrade med "Har du sett Masjävlar??"...jaaa...varenda jävel framstår som skoterraggare...med dunk...

Bara att inse..vi framställs som om vi är det lowest of low...en massa skinnvästar som åker omkring med dunken och lyssnar på Eddie Meduza...va fan...08:orna har ju rätt..alla andra har flyttat...

Ska nog dra hem nu..eller..ska leta födelsedagspresent..några förslag förutom Bajen-flagga (den är redan planerad)??
Sen hem...sitta i soffan och vänta på att någon ringer...

Citatet är till Vonsan..så hon kan sjunga med sin granne...(sorry..jag e uppväxt i byn, bland dunkarna)..

"Vad gör man när man är 15 år?
och har en k*k som nästan alltid står
Inte finns där nån som jag kan kn**la med
Så vart jag mig i världen vänder
får jag ta saken i egna händer å run..."

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tack hjärtat ;o) Bara för att du är så snäll så ska jag inte skriva ironiska saker om att sätta på första bästa människa man ramlar över :o) Grattis, menade jag ju :o)

Postat av: Jerk

tja..första bästa jag vet inte..eller ja..det är ju sant iofs..men det var ju inget töm & glöm..förhållandet varade i hela 36 timmar :)

2006-07-26 @ 10:22:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Yvonne

Du har rätt; nästan sambo ju :o)Men hur var det? Träffade du henne när hon kom ut från kåken eller? :oD

2006-07-26 @ 16:16:13
URL: http://vonsans.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Ja..hon hade väl hunnit ett par hundra meter kanske och var röksugen, så började vi pratas och när hon hörde att jag hade öl hemma så hängde hon med..jag menar klart man är sugen på öl klockan sex på morgonen :)

2006-07-26 @ 16:39:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback