Dravel..

Spelade innebandy ikväll...lyckades undgå att slå sönder klubban idag...tur det har ju bränt alla (som om det var mycket) pengar redan...nu har jag en hundring kvar tills lönen kommer...ovanligt välplanerat...

Mindre än en vecka kvar tills jag ska få kameran uppkörd där bak...ser fram emot det...inte...ska fan äta på Donken efter det....lte belöning...ät skitmat nu Jerk..det är du värd efter att inte ha ätit fast föda på över ett dygn...eller hur?

Mindre än en vecka kvar tills dotra kommer också...det ser jag däremot fram emot...blir lite trist helg dock eftersom jag har tvättid...undrar om jag kommer att skrämma henne med skägget...ska ta bort det till helgen..

Var lite nervös ett tag idag...lovade curlinggrabbarna att jag skulle spara det om de vann SM...men nu har de åkt ur...de gick till slutspel iaf...inte deras år i år..kanske nästa år?..skrev jag..varför skrev jag så? Så förbannat klyschigt och otrevligt...det e fan det värsta som finns...nästa år...jag vill vinna nu!! Skiter väl i nästa år...precis så är det med min sexuella frustration...vem fan bryr sig om jag träffar mitt livs kärlek om ett år...jag vill ju ha nu....jag vill att det ringer på dörren i denna sekund...nej...det gjorde det inte...får väl vänta ett år till...

Känner en enorm trötthet nu...trots att jag vilat hela helgen...inte gjort något särskilt...förutom bränna popcorn...

Nej...inspirationen tryter..ni får ha det...

"Den fästmö jag ska ta
hon bor i Kammahav"


Jerk



Kommentarer
Postat av: Hur var det egentligen med...

Levern?

2006-03-20 @ 14:09:29
Postat av: Jerk

Får veta resultatet på fredag, men vi vet alla redan svaret..cancer..ska dö om några veckor..är övertygad om det..så måste det vara..fan..lika bra att skit i och träna..supa slut på levern medan det finns tid :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback