Cuckoo's nest..

Snart ett dygn uppe i skogen..höjdpunkten hittills är min timme på kökssoffan..ett tydligt tecken på att jag är släkt med min släkt...trots att jag inte dricker kaffe och har långt charmlockigt hår (mina bröder kör båda med fängelsefrisyren..kort..egenhändigt klippt/rakat..tydligen populärt i de norra länsdelarna..)...inte drack jag någon öl igår heller...till skillnad från resten av byn..

Ikväll däremot blir det nog puben på församlingshemmet..visserligen en dag försent då det var torsdagen fylleslaget, som kallades nattvarden, hölls med Jesus som festfixare..jag får väl be om ursäkt för min dygnslånga förseningen då jag skålar med Jesusbilden...problemet är pengar..öl att starta med finns...lillebror har ett stort lager...jag ämnar maskera mig till parasit den här helgen..

Och ja, jag vet..jag skulle inte skriva något inlägg under helgen, men vi är och fikar hos storebror..de dricker kaffe..jag bloggar...har precis tävlat i Sport quiz...sa nu kolla in om jag behöver göra några byten i dream team..

Resan upp var ok, Jess är i granngården...hon har även en väninna med..det är två tjejer i byn nu...de ska också på pubkvällen...

Imorgon är det grillfest hos den yngre kusinen..oklart än hur jag gör...låter lockande..grillad mat och öl...dotra kanske får bestämma...ikväll går jag nog ut iaf..

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha visste jag väl... att du inte skulle kunna hålla dig från bloggen så länge. *ler*

Postat av: Jerk

Mja..jag passade på när mina bröder och morbror drack kaffe så..sen dess har jag ju varit lugn? Trots tillgång till internet (via modem).. :)

2007-04-09 @ 21:11:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Mjo jag märkte det..... *vänder ryggen till och ser sur ut* *S*

2007-04-10 @ 16:19:38
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

jag skulle kunna skylla på att jag tog hand om dotra istället, men hon var mest hos grannbarnen och lekte, så jag låg mest och vilade.. :)

2007-04-10 @ 23:42:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha ja det är ju bra att du erkänner direkt iaf. Så jag slipper komma och göra det onda Blue-greppet som jag tog på sambon min när han undanhöll viktig info.

Hahaha, lika bra att skratta åt eländet.

2007-04-11 @ 00:07:11
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback