Det får vara slut på medelmåtteriet nu..

Varför? Alltså på riktigt..varför?

Varför är jag lika seg dagen efter om jag druckit 5 eller 10 öl? Jag kom in sent imorse (förmiddags)...men jag drack bara 5 öl..4st till maten och en på Lokal..lik förbannat är jag lika trött som om jag druckit halva natten..jag var fan hemma redan kl.23...

Jag hade lika gärna kunnat be Håkki släppa mig vid Jägaren..och sen stapplat hem vid tretiden på natten..

En viktig lektion som jag lärt mig nu..sup till rejält, du blir ändå trött och seg dagen efter..

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag är ledsen att meddela den tråkiga nyheten att det har med åldern att göra.. Mjo, så är det. Din kropp klarar inte samma tempo längre, oavsett mängd. Jag är just nu väldigt påläst angående detta eftersom min kära storebror ställer sig lika frågande som dig.. och då är det min uppgift som systeryster att svara med något klokt och förståndigt.. höhö.

Postat av: Jerk

Nope, no way, inte en chans i helvetet att det är därför..allting utom ett påhopp på åldern kan jag ta..ny förklaring tack ;)

2007-04-27 @ 08:15:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

Jag tror att det var hon vid baren, hon med benen, som var så sugen på dig men inte vågade fråga, så hon la lite ögondroppar i din drink för att du skulle bli lite lättare att släpa hem och ha sexuellt umgänge med. Dock gick du hem precis efter hon lagt det i din öl så drogerna slog till när du sov och det gjorde att du var trött och kände dig mosig när du vaknade.

Hade du inte varit så ung, och i så bra form som du faktiskt är så hade du sovit fortfarande ;-)

Bättre?

2007-04-27 @ 13:59:35
URL: http://susfu.blogg.se/
Postat av: Jerk

det låter mycket bättre, men jag stod aldrig i någon bar..och blir lite orolig då den sista ölen köptes av min chef ;)
"ung och i bra form"..du är för gullig du :)

2007-04-27 @ 15:02:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Stefan

det viktiga här är att räkna svingarna. har du bara koll på antalet minimeras direkt baksmällan. vet du däremot inget om antalet - djävulsk payback

trust me on this one...

2007-04-27 @ 22:33:29
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

fast jag brukar bara bli seg och trött..så jag sover till långt in på eftermiddagen, ångestar lite, beställer en pizza och blandar sedan bakfylleångest med imorgon ska jag jobba-ångest..och innan jag lägger mig käkar jag burgare och dricker litervis med vatten..det är segheten jag inte vill ha när jag bara druckit 5 öl..skitsamma imorgon ska jag dricka mer och sen spela innebandy på söndag eftermiddag..lysande..

2007-04-27 @ 23:20:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

och hela svaret i helt fel ordning..jag tar givetvis burgaren på hemvägen från krogen (nåt ska man ju få med sig hem höhöhö) och sen vattnet..emellan en patetisk fylleblogg och sängen..i värsta fall slår jag på en film kl.5 på morgonen för att jag känner mig så pigg och vaknar sen halvnaken på soffan..

2007-04-27 @ 23:21:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Vargakvinnan

du kan få lite av min nyfunna energi, så håller du dig pigg även om du ölat lite eller mycket dagen innan! ;) ha en underskön helg nu.

2007-04-27 @ 23:24:24
URL: http://www.vargakvinnan.wordpress.com
Postat av: Jerk

blir en rejält stressig lördag till att börja med, men när sen jag får ta min öl på balkongen, då börjar den bli skön..och då blir jag pigg..alkohol har den effekten på mig..hur pigg som helst..det är när den försvinner som den tar energin med sig :)
Ha en riktigt skön helg du med...

2007-04-27 @ 23:47:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback