Fördomarm höjdrädsla och bastuklubb..

Ett tillägg till förra inlägget..alla är inte idioter som bor i Solna..de flesta, men jag känner att iaf tre, kanske fyra stycken inte är det..
Det är precis som vanligt..Jerk outar en fördom och vips så spräcks den av att jag möter en trevlig moderat (eller nja..men 1 kan ju vara förvirrad)..invandrargrejen funkade inte alls..skåningar..veganer/vegetarianer..för alla dessa har jag haft en mångd fördomar och alla har de spruckit vid närmare granskning..fast jag tänker vidhålla min fördom om Solnabor ett tag till..med vissa undantag..likaså kör jag vidare med min fördom om Östermalmsbor (säg för fan inte att någon av er bor där också..)...

Vad gäller invandrargrejen så var det stora artiklar i expressen för mer än 15 år sedan om rasismen i Malung..men om man tycker om pizza funkar det inte och när jag sen bara träffat på trevliga invandrare så fick jag lägga ner det..en pizzabagare som kallar mig kompis och vet precis vad jag beställt är värd respekt..
Skåningar pratar konstigt och när dotra flyttade dit flödade fördomarna..det blev inte bättre när hon började få skånsk dialekt...men då är Chulls givetvis därifrån och hon verkar grymt trevlig..

Vad gäller vegetarianer hade jag ett långt rabiat utlägg om det för några år sedan på jobbet..bredvid mig satt Micke, både vegetarian och gårdare..hur trevlig som helst..fast jag visste givetvis inte om att han var veggo då..förrän efteråt..tappa ansiktet har blivit en sport för mig..

Moderater..tja..här har jag träffat båda sorterna..det hade varit lättast om samtliga varit högfärdiga och så konservativa som min uppfattning om dem är...men givetvis inte..en bjuder på lunch, öl eller bio..sen retar han upp mig med diverse ekonomiska hån..enbart för att reta upp mig..och så finns hon som bjuder mig på inflyttningsfest fast vi aldrig träffats på riktigt...vi får se på söndag vad min uppfattning om Moderaterna blir...

En sista grej också..jag satt på Södra övre igår..aldrig mer säger jag..redan när jag gick ut på läktaren fick jag svindel..fick hålla i ledstången ner till min plats..sitt still, tänk inte på hur högt upp du sitter..luta dig för fan inte framåt..jo..jag är höjdrädd (kanske det är därför min karriär aldrig tar fart uppåt?)...grymt höjdrädd..ifjol på grabbsemestern då vi körde bergsklättring fick jag ge mig den andra rundan...pallade inte..mesigt? yup...fast jag har aldrig påstått något annat..men jag vann i bastun..

Nu ska jag ta lunch och se om jag orkar skaffa mig lite nya fördomar..summan måste vara konstant..

Alltså..orka vara uppe längst och basta (den var väl runt 6 på morgonen när jag gav mig..)..något annat tävlade vi inte i..Steffo är för solklar vinnare där...

Kommentarer
Postat av: Susfu

Jag röstade på alliansen i valet, jag tycker att Fredrik R är bra och jag var veg i över två år (dock ej längre)

Blir jag portad nu? :-)

Postat av: Jerk

eeh..fan Susfu..du är ju trevlig..mina fördomar kommer på skam..du inser att du snart sabbat 3 av mina fördomar? Hade du varit kattant också hade e fjärde sabbats..ska fundera vilka fler fördomar jag har..men ger mig fan på att du spräcker dem också :)
Aldrig att jag portar dig...

2007-04-25 @ 23:15:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

Någon dag borde vi ses över en fika och prata fördomar.

2007-04-26 @ 16:47:35
URL: http://susfu.blogg.se/
Postat av: Jerk

yup..det borde vi, men inte i solna va? ;)

2007-04-26 @ 17:06:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

Fegis ;)

2007-04-28 @ 01:53:34
URL: http://susfu.blogg.se/
Postat av: Jerk

men det är så mycket gnagarjävlar där..finns väl bättre ställen..typ Söder ;)

2007-04-28 @ 02:31:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback