Kvartssamtalsdags..valde fel dag att sluta dricka på jobbet..

Som om det inte räckte med att det var måndag..vaknade exakt en minut innan klockan ringde kvart i sju i morse..efter tre timmars sömn...tänkte vila i 5 minuter..vaknade två timmar senare..försenad som vanligt på måndagar..lyckades iaf bara bli en kvart sen...

Eftersom jag var på kurs torsdag-fredag innebar det en hög med jobb redan när jag satt mig ner på stolen..löste det genom att kolla om jag fått några kommentarer på min blogg..läsa något privatmejl och äta frukost...sen redo för..ja, för vad? all arbetslust som tidigare funnits (ja, tjena..nu var jag rolig..) var bortblåst..en väldigt mild bris antar jag..

Igår försökte jag i 2 minuter ungefär..tänkte att i år ska det bli annorlunda, men efter lunch när det var dags var det precis som vanligt...yup...utvecklingssamtal...det är något med dem som får mig att bli stum..kanske skönt för mina medarbetare, men..

Det började alldeles lysande..flextiden kom upp..hur det blev bättre förra våren, sommaren och hösten, men hur Q1 var ett tillbakasteg igen..sa som det var..Q1 är alltid så..det finns ingen frisk människa som vill leva då..hur fan ska man då ta sig upp ur sängen..se nu i april..det har blivit bättre...
Straffet (?) är att jag numer inte kan jobba ihop till en full dag om jag kommer försent..typ att jag skulle behöva jobba till halv åtta på kvällen för att få ihop åtta timmar så får jag bara räkna till halv sju på kvällen..då flextiden normalt tar slut..så jag lär komma hem tidigare om kvällarna nu..
Vad mer? Inget att klaga på när det gäller kvaliteten på jobbet (min chef får det att låta så positivt..)..det operativa sköter jag excellent..de mer abnormala..eller jag menar projektliknande saker brukar bli liggande..eftersom det dagliga är så viktigt blir det oftast så..och back up:en finns inte för mig så jag får alltid stressattacker när jag kommer tillbaks efter ledighet..lär inte lösas heller..
Sen kom vi till utveckling också...någon annan tjänst som kan vara intressant? Näe, när man varit sju år på ett företag och suttit i samma stol är det att be om magsår om man försöker byta inom samma företag..sa så faktiskt...det är ingen mening eftersom jag ändå kommer få sitta i ett år med en massa gamla grejer som jag gjort förr...
Just ja..han tyckte attityden blivit bättre också..tror han blivit senil stackarn..jag tycker det känns som om jag är lika gnällig som ifjol..

Lyckades iaf flika in lite om hur jag tar lite mer ansvar nu när Håkki slutat..sätter lite säljpriser och så..sen får man hoppas att det sår ett frö lagom till lönesamtalet..

Det korta samtalet om hur göra för att jag ska känna det mer stimulerande att jobba funkade nog inte..men, det är klart att man är uttråkad ibland, jag menar ibland kan det ju vara roligt att arbeta..här någonstans slog jag knut på mig själv..inser att det kunde ha gått bättre..nu slipper jag det tills om ett halvår då det är uppföljningssamtal..försökte få in att jag nog behövde 2-3 veckor i Schweiz i juni nästa år (fotbolls-EM)..chefen höll med..vi fixar en konferens...

Bara lönesamtalet kvar..

Och så ni vet..det här hade nog förtjänat ett eget inlägg men..nu när jag satt här insåg jag vad min rädsla för ansvar bottnar i..uselt självförtroende och noll självkänsla..får analysera det någon gång kanske..speciellt eftersom det går igen i så mycket här i livet..risken är förstås att jag blir en sån där stelbent vråltråkig vuxen om jag utvecklar mitt självförtroende..börjar ta mig själv på för stort allvar..

Nu när jag klarat mig igenom kvartssamtalet utan någon vuxen med mig känner jag att det behövs lite ömhet..any takers?

Kommentarer
Postat av: Susfu

Snubbla in i elementet, då blir du både varm och öm. ;)

Postat av: Jerk

ååh..tack..fast det var väl inte riktigt så jag tänkte riktigt...

2007-04-24 @ 09:34:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

hörrö jerker, vill du komma på inflyttningsfest hos mig och my? my har triggat mig att bjuda dig så nu gör jag det! det vankas gratisvin om inte annat.

2007-04-24 @ 11:53:55
Postat av: Jerk

Seriöst? Det låter skitkul..när då?

2007-04-24 @ 13:24:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

ja jag är seriös haha. det blir på lördag runt 8-tiden. Trångt som fan (37 kvm och sisådär 30 pers), men senare blir det krogen och finns det hjärterum..

ta med dig nån vetja.

2007-04-24 @ 21:08:40
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

Solklart att jag kommer..tar med mig nån om jag hittar någon som vill följa..adress och sånt?
Tar jag med mig alkohol?
Shit..jag som är ett socialt mähä blir riktigt nervös nu :)

2007-04-24 @ 23:26:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

Högbergsgatan 85, t-banestation Mariatorget. Klart du ska ta med dig någon :) alkohol får du väl ta med om du vill men vi bjuckar på lite öl och vin och som sagt så är tanken att vi ska gå ut sen..

du kan ju ta mitt nr så kan jag möta upp dig. Annars blir det ju knixigt med portkod och så! 073-991 49 19

2007-04-25 @ 22:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback