Men, orka skriva rubrik..ni får hitta på en..

Vilken tur att jag kom så sent idag..att jag såg till att sova ut...för jag är inte alls trött nu..det är ingen risk att jag snart kommer somna och ramla ur kontorsstolen..verkligen inte..
Det känns också skönt att jag är så trött just idag..nu när jag har hela skrivbordet fullt med papper..det är som att spela finns i sjön just nu..plockar upp ett papper..räknar på det och plockar ett nytt..neverending story..

Vad som är så fint med mig som människa är att jag inte gnäller över att livet känns miserabelt, att jag inte spyr galla på bloggen om hur trött jag är och hur synd det är om mig som har så mycket att göra på jobbet..verkligen..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Skönt att det inte är så. sånt tål jag bara inte.
Ha en bra kväll.
Jag tänkte försöka jogga lite ikväll så om du ser något som ser ut som uteliggare i träningsoverall.. kolla till extra gång. Är det jag så ring gärna taxi/ambulans.
Ha en bra kväll.

Postat av: Jerk

Nja, jag är på väg till gymmet för ett spinningpass nu, så vi kanske syns på SöS sen..med lite tur hamnar vi i samma sal.. :)

2007-12-13 @ 18:01:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Jag postar svar här också:

"Jag tror att säsongskorten först erbjuds till oss som hade kort senaste säsongen (gäller alla sektioner med säsongskort). Sedan erbjuds alla andra att köpa. Jag har för mig att vår förköpsrätt gäller till 31 dec. Så var på hugget efter nyår!

Om du vill vara helt säker på vad som gäller, mejla [email protected]

Lycka till och skål för Bajen! :-)
"

2007-12-13 @ 19:36:58
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Blue

Finns i sjön... hahaha du är rolig du...

2007-12-13 @ 23:55:40
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Tack Blå :)

2007-12-14 @ 00:05:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback