Bara sport, bara sport, bara massor utav sport..

Ganska skön fredag..kom upp i hygglig tid..hade väl kunnat varit lite tidigare om jag inte bestämt mig för at bara lyssna på nyheterna på radio först..ooh..den här låten måste jag bara höra innan jag kliver upp..

På jobbet har jag tagit itu med ett par surdegar..eller ja..mer kanske bestämt mig för att ta tag i dem..det kanske mest har varit inför-ta itu med surdegar om vi ska vara ärliga..gjorde iaf en materialdeklaration, så jag fick mod att ringa kunden och be om hjälp för en annan sak..tyvärr innebar samtalet att jag får 10 nya materialdeklarationer..kul..tyckte det var för skämmigt att ringa om jag inte hade gjort något innan..hon mejlade mig för tre veckor sedan och bad mig ringa henne när jag blev frisk..tekniskt sett så känner jag mig inte fullt frisk nu heller..ryggen är stel och..tja..helt ärligt huvudet har väl en permanent hjärnskada..

Märkligt iaf..en del har jakt på status, pengar eller ära som drivkraft...min drivkraft är skam..jag kickstartar på skuldkänslor..kanske inte den mest hälsosamma drivkraften?

Anyway, denna fredag slutade jag redan kvart över 14..var märkligt att gå hem innan alla andra gjort det..första fredagen sedan den 5 januari som jag slutade tidigare än 17 (vår arbetsdag tar officiellt slut kl.14 på fredagar..)..gjorde att jag inte fick säga hej till städerskan heller..

Så varför gick du hem så tidigt Jerker? Hade det inte varit lämpligt att ta tag i surdegarna idag när du uppenbarligen hade tid för det? Dotra...dotra kom med bussen från Falun..som gamla tider..som gamla tider hade hon tydligen suttit och sjungit hela resan också.."Tycker du om Linda Bengtzing?"..hon är så skönt inne i sin egen värld..

Sen gick vi hem och hon började fråga..när ska vi gå på hockey pappa? det är 1,5 timme kvar lugna dig lite..Donken först och finmiddag...sen..Bajens sista match för året..den spelas i Globen..det blir ganska ödsligt..med bara 363 åskådare i en arena som tar 13850...skönt var iaf att klacken kom igång hyggligt i andra..skönt var också publikvärden som stod på den öde kortsidan och startade "Hammarby e dom bästa"...skönast var iaf att Bajen till slut lyckades kvittera..de hade hur många chanser som helst innan målet...med en extra utespelare kvitterade de när klockan stod på 19:22 i tredje...strax innan hade Oskarshamn lyckas skjuta i stolpen när målisen var på bänken...

Fast skönast var att dotra lärde sig en ny sång ikväll..efter matchen tackade spelarna publiken och drog igång en sång...Pissa, pissa på, pissa på AIK...sköna spelare i Bajen...

Dotra blev också nöjd..Bajen kvar i allsvenskan och de förlorade inte..måste gå på fler matcher nästa år..blev bara 2st...båda med dotra..

Nu ligger hon och sover..imorgon ska vi till Bajen-shopen och leta vantar..sedan blir det innebandy..Hammarbys damer spelar..det blir melodifestivalen på kvällen..hennes bästa kompis från Falun är också bajare..misstänker att dotra har med det att göra..så jag kan ta åt mig äran också..det var trots allt jag som introducerade dotra i världens skönaste förening...

Skön dag..

Kommentarer
Postat av: Charlotte

men såklart! allt ska fotas och läggas ut på bloggen.. då när jag fixat nästa nyårslöfte "nå idealvikt" =P men det får bli nån annan lön!

Postat av: Vargakvinnan

trevligt med en skön dag, det är inte varje dag en sådan kommer farandes. jag ser fram emot den slöa dag imorgon då jag får sooova ut. ha en fin kväll!

2007-02-24 @ 17:44:23
URL: http://vargakvinnan.wordpress.com
Postat av: Jerk

tack..kvällen har varit fin..den brukar vara det med dotra (så länge jag har energin för det..) :)..lyllos dig som får sova ut..jag slår vad om att någon väcker mig kl.6 och frågar om hon får slå på tv:n..klart hon får stör mig inte..jag vill sooova... :)

2007-02-24 @ 23:57:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback