Försöker verka litterär iaf..

Få se..jag har uruselt med pengar..dotras mor vill att jag ska köpa nya vinterskor åt dotra (eeh..barnbidrag och underhåll? Nej, just ja..hon får inget underhåll eftersom hon är skyldig mig en massa pengar..)...lovar att kolla på Konsum (oh..riktiga fashion-dojor..)..för pengar har jag inga..nästan då..

Så efter att jag ätit middagen, så var det väl länge kvar till bussen skulle gå från Kista..funderade lite..smet in på Bokia..25% på allt i butiken..bläddra lite förstrött i några böcker..bland annat "Spelet" av Neil Strauss..funderar allvarligt på att köpa den..kommer nog att göra det, men lägger ner den för tillfället..får syn på en titel som gör mig intresserad "Flyktsoda"..hmm..vem har skrivit den, måste nästan köpa den bara på titeln..oops..Marcus Birro..okej, köper den, så jag kan vänstervinga lite extra..vänsterpoeten från arbetarklassen liksom..imponerar säkert på Vonsan också..så nu måste jag läsa den..men håller på med en bok som hittills är så urbota tråkig att jag går åt.."Personliga pronomen"..språket flyter inte alls i den..men hoppas det vänder annars går jag åt..

Näe..jag kan inte sluta läsa en bok bara för att den är tråkig..den kan ju bli bättre...

Det var en pocket ok...dessutom på rea..mycket billigt..ungefär som vad dotras skor kommer kosta om jag hittar några..

Nej, jag köpte inte "Personliga pronomen"..jag fick den..dotras mor jobbade på tryckeri en vända och gav mig ett gäng böcker..bland annat någon Harry Potter-bok..vet inte vilken och bryr mig inte heller..tänker inte läsa den..

Talade med dotras mor fd bästa vän också..hon har en son i dotras ålder..de är bästa vänner...fortfarande..de vuxna har tydligen sans nog att inte blanda in dem..fick reda varför de var fd vänner..dotras mor hade visst inte varit en så bra vän..ljugit och haft sig...and why am I not surprised..

Slut med litteraturhörnan nu...en sista grej...den bok jag läst ut klart snabbast genom tiderna...Blod, svett och hockey, Börje Salming..julklapp..den var färdigläst innan Karl-Bertil..

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha ja visst är det bra. De har väl städat bort en bokstav.... hahaha. Nu var jag fyndig va?

men hos dig står det i reklamen om sexiga modekläder fr USA... hmmm vad betyder det??

Mmm jag har rester kvar om du vill ha.. ska jag blogga över en filé eller två?

Postat av: Blue

Men.... nu har de tagit bort sexiga och det står bara mode kläder... hahaha

2007-02-17 @ 00:51:42
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Charlotte

Den där filmen från förr var nog före min tid =P

2007-02-17 @ 16:14:52
URL: http://chulls.webblogg.se
Postat av: Yvonne

PRECIS när jag skulle skälla över skorna så förstod jag PRECIS varför du valde boken - Jerk! Det finns hopp! :o)

2007-02-17 @ 18:05:02
URL: http://vonsans.webblogg.se/
Postat av: Yvonne

För övrigt så förbjuder jag dig att handla fula skor till din dotter - gudars - du får hoppa över öl och den där sporten istället. Basta. :o)

2007-02-17 @ 18:05:57
URL: http://vonsans.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Blue: Sexiga modekläder? obegripligt :)..det är okej med maten..har gjort hemlagad lasagne idag..med got betyg "Du lagar den bästa maten pappa" :)
Chulls: jo..jag förstod nästan det redan när jag skrev kommentaren :)
Vonsan: Tja..jag hade inte tänkt köpa fula skor, men billiga och jag köper givetvis inga som hon inte godkänt :)..jag har ju två vita månader, så ölen är redan överhoppad :)

2007-02-17 @ 23:07:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback