Valentine's day..sure bring back memories..

Ingen har firat mig idag..även detta år..surprise, surprise..

Jag har inte heller firat någon..är nog väldigt sällan som jag gjort det..skickade nog nåt till USA på den tiden, men annars? Kan bara komma ihåg att jag gjort något romantiskt 1 gång i modern tid..har iofs lite att göra med att jag alltid varit singel också..

Iaf..det var en kvinna som är otroligt vacker..helt klart utanför min liga (vilken är inte det egentligen?)..jag surfade runt lite..enirade (nytt ord slå gärna upp det) fram hennes adress..alltså, jag är bekant med henne, så jag hade hennes telefonnr..för skojs skulle kollade jag var hon bodde någonstans..fick upp adressen och där stod det att man också kunde skicka blomsterbud..

Tänkte lite (inte så länge..hade telefonmodem..varje minut kostade..)...hmm,hon kan nog behöva lite blommor..tänkte att hon behövde lite uppmuntran eftersom det tagit slut med hennes mångåriga pojkvän ganska nyligen..

Sagt och gjort..kollade upp priser, insåg att jag nog inte hade råd med ett fång, googlade också fram blomspråket..ville inte göra bort mig alltför mycket..bestämde mig slutligen och beställde röda rosor (antalen har jag glömt)..tyckte hon behövde en dikt också..spontaniserade ihop någon tafflig dikt (flashback till tonårens kärleksdikter..rimmade på krogen och skogen)...skrev under med en hemlig beundrare (jag vet..dåligt..jag ångrade mig sekunden efter jag skickat det..skulle bara ha stått en beundrare)..sen var jag fattigare...

Tänkte inte så mycket på det förrän jag månaden senare var på hennes 30-årskalas..hon hade blivit riktigt glad tydligen..hon hade även försökt tagit reda på vem som hade skickat blommorna..hennes kompis Skinndrottningen hade avfärdat mig med orden "Äh, han kan inte skriva någon dikt, han har bara sport i huvudet"..

Vilket fall som helst..blommorna betalade sig...antar att hennes berusning hjälpte till, för när morgonen kom var jag singel igen...

Kommentarer
Postat av: skinndrottningen

Förlåt... men så illa var det väl inte...?

Men visst att du skriver dikter var ju en oanad talang:)

2007-02-15 @ 09:50:24
Postat av: Jerk

Såret har nästan läkt i mitt hjärta ;)
Tja, jag har många strängar på min lyra..eller ja, två iaf då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback