Vi kommer att dö samtidigt du och jag..

Perfekt syn och fet..

..så kan man sammanfatta min hälsokoll..det värsta är väl att jag har ett BMI som kryper upp mot min ålder..iofs..jag jobbar på att minska det..mitt BMI ska ner till idealåldern på tjejerna jag kommer at dejta när jag blir smal och lycklig (ja, tjena..vågar du ärligt påstå att du varit lycklig i vuxen ålder??)

Men, jag har perfekt syn iaf..vilket är skrattretande med tanke på hur dåligt jag ser på håll..

Sen var det blablabla maten blablabla inte för mycket pommes och blablabla..firade hälsokollen med att gå och äta en Mexburgare..fruktansvärt god klyftpotatis till..but, of course..fried like hell..

I övrigt så börjar mina högar på jobbet nå astronomiska höjder..har nu gett upp och hoppas på att vara ikapp i augusti...eller så kan man hoppas på att det börjar brinna..om alla papper brinner upp och även servern där min mail sparas kan jag börja om på noll..annars kommer jag snart att börja läsa boken "101 sätt att begå självmord"...

Låt oss hoppas på branden..se det inte som en uppmaning att starta en brand, men om ni kan vara så snälla och ta med det i er aftonbön är jag tacksam..

Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

man hade noll bekymmer när man var liten, så sorglös skulle jag vilja känna mig igen. åtminstone för en dag.

men du, ge fan i den där boken. jag skulle nog hellre råka tända en liten lägereld ovanför datorn då. ;)

Postat av: Yvonne

Se där, du verkar lyckligare idag :o)

2007-02-08 @ 20:51:55
URL: http://vonsans.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Vargakvinnan: hade faktiskt ett möte idag där vi kom fram till att jag skulle få lite avlastning på en punkt..första gången på sju år jag går på ett möte som inte ger mig fler uppgifter :)
Yvonne: javisst enormt mycket lyckligare va? :)

2007-02-08 @ 22:17:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback