Catfight på Heleneborgsgatan..

Som vanligt låg jag i soffan och läste Södermalmsnytt..roade mig med Polisrapporten..för att se hur många 25-åriga män som misshandlats på Medis den gångna helgen..Förstå hur bestört jag blev när det visade sig att den nya regeringen inte gjort något för att stävja detta ofog som pågår på alltför många ställen här i landet:

HELENEBORGSGATAN
Lördag 6 januari
Kl. 18.00
Misshandel.
En fest på ett seniorboende urartar. En 68-årig kvinna uppger att en 73-årig kvinna slagit henne i ansiktet flera gånger och dessutom kört på henne och flera andra med sin rollator. Den 73-åriga kvinnan beskyller i sin tur kvinnan för att ha slagit henne i huvudet. Polisen kommer dit och kan inte upptäcka skador på någon av kvinnorna. Lugnet återställs.
(saxat ur Södermalmsnytt, Nummer 2, lördag 13 januari 2007)


Fråga. Vad gör regeringen egentligen åt det brutala våldet på Seniorboenden. Vakna Reinfeldt!! Som det ser ut i dag så vågar inte normala medborgare längre bli gamla och hamna på seniorboenden. Är de understimulerade? Har disciplinen blivit för slapp? Borde betyg i uppförande införas på seniorboenden? Borde vi inte diskutera möjligheten att dra in pensionen för de som inte sköter sig? Saknar de en lokal?

Jag vet inte, men vi måste göra något åt det växande problemet med huliganer i PRO. Kanske borde de få betala polisen själva för störningar i samband med deras årsmöten?

/Upprörd skattebetalare

Kommentarer
Postat av: Elin

*skrattar* Reinfeldt borde verkligen ta sig an det här problemet, herregud, av människans obefintliga hårman att dömma hamnar han ju snart där själv..

Postat av: Camilla

Jag ska be mina barn knuffa mig från Ättestuppan när jag blir gammal. "Såja, barn. Ge mamma en liten knuff nu."

2007-01-16 @ 11:57:02
URL: http://mskeepyourdistance.blogspot.com
Postat av: Jerk

Elin: Yup, det borde han..som jag alltid sagt det går utför med Sverige när di blåe styr :)
Camilla: Ättestupan på Ramberget då? Har för mig jag hittade en sån där när jag var på skolresa i Götet för..eeh några år sedan.
För övrigt så sa min farbror till sina barn (för några år sedan) att de skulle skjuta honom när han blev gaggig, så nu går han omkring och är livrädd hela tiden :)

2007-01-16 @ 13:30:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback