Insomnia och chips..en infarkt som väntar på att hända..

Har nästan inte sovit alls sedan jag kom hem från jobbet (ja, det var precis så hemskt som jag föreställt mig..mycket att göra..omöjligt att vara i närheten av att komma ifatt...nästa vecka kanske)..en liten 5 minuters powernap alldeles nyss bara...måste hålla mig ett par timmar till iaf...så att dygnet blir ok igen..

På jobbet idag (förutom alla vad gör du här så tidigt, 7:30, har du inte gått och lagt dig? NEJ!) fick jag tid för hälsoundersökning också..redan i februari...jag skulle ju hinna komma i form innan..så jag slapp samma skit som sist...du borde skippa smöret på mackorna..NEJ...ok, men kanske tänka på att användaannat pålägg än ost..NEJ, det ska vara ost, skinka och gurka..

Suck....kommer de att säga något om vikten och blablabla...fan..ta undersökningen i maj istället får ni se..

Nåväl, för att förbereda mig tänkte jag skippa middagen ikväll (orkar inte laga mat) och möla i mig en påse chips istället...nu blev det inte bättre än att jag blev hungrig då jag började käka chips...så nu måste jag ha middag ändå...och ja, jag kommer att köpa den ute..låtsas som om jag fortfarande har pengar..frågan bara vad? Pizza? Donken? eller något annat??

Tur jag inte är en velig Våg som har svårt att bestämma mig...

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Blue

Vilken tur du.

Hahaha ja du kör den metoden för att loosa vikt inför hälsoundersökningen.

Men egentligen borde det fan funka... om man mättar kroppens behov av fett och salt och socker så borde den sluta lagra på sig en massa överskott sen..... Har du lust att vara försökskanin på det?

Jag skulle röstat på pizza iallafall om jag hade käkat ute.

Postat av: Jerk

blev pizza :)..idag skulle jag lagat mat hemma men...

2007-01-06 @ 22:23:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Mel

Du kan i alla fall vara lugn, det kommer inte vara jag som ger dig blodsmak i munnen på spinning i vår. Jag leder inte i någon av Stockholmsföreningarna. Men om du vill kan du få gnälla i min blog i alla fall :p

2007-01-07 @ 10:39:29
URL: http://mystreetishere.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback