Tråkig översikt av dagen..

5 dagar..4 av dem har eder Jerk motionerat...jodå..det blev ett spinningpass efter jobbet idag också..

I övrigt mest stress..hinner inte med det jag ska på jobbet (läsa tidningar på nätet, blogga, läsa bloggar, spela spel menar du?)...för mycket att göra..till råga på allt har jag passat på att falla in i gamla synder och sover väl länge nu igen..imorse var jag iofs uppe i tid, men sen såg jag skägget i badrumsspegeln och bestämde mig för att låta det döden dö med hjälp av Gilette...

Jo, jag blev förälskad i ett par vader det här passet också..

Nej, jag tänker inte låta det växa vilt den här vintern också...min käre farbror tyckte jag var lik Saddam ifjol..det får räcka för den här gången...nästa år kanske...

Fast att jag klev upp i tid var ju egentligen skitsamma...SL gör ju ändå allt för att jag inte ska kunna jobba in min minus på flexen..

Jävligt inspirerande detta..den sexuella frustrationen har jag inte ens hunnit tänka på pga jobbet..det är fan illa..om jag inte går omkring och är sexuellt frustrerad är Sverige illa ute...nästan lika illa ute som om Moderaterna helt plötsligt skulle styra landet..oops..

Någonting annat som är rent skrämmande..de läsare som följt bloggen från början (seriöst..tror du verkligen någon har stått ut så länge?) har läst ett par hundra inlägg vid det här laget om hur jag är less på mitt jobb och om hur jag bara vill lägga mig ner och dö, bara jag slipper gå dit...nu..nu har jag börjat tänka tankar som..om vi organiserade om min tjänst lite tog bort de här sakerna, ändrade lite här, så skulle jag kunna ta på mig ett större ansvar..göra mer än vad jag gör..utvecklas lite!!

Va fan nu'rå?? Vad händer med gnäll-jerker..utvecklas? Pardon...har jag fått en smäll i huvudet..jag utvecklade det lite med GKAM..sa att jag känner att jag inte kan supporta honom så mycket som jag skulle vilja...skulle vilja sluta göra saker med vänsterhanden (vilket är ironiskt med tanke på att jag är vänsterhänt)..känna att jag gjorde ett ännu bättre jobb..samtidigt som jag utvecklas..

Det känns nästan som en positiv tanke och jag är riktigt rädd för mig...vad händer sen? Jag träffar en tjej? Bajen vinner SM-guld...det håller inte...det som är troligast är väl att jag för någon dödshotande cancer...prostatacancer..blir impotent..ja..fan bara sexdriften försvinner så var det väl skitsamma iofs..den är mest ivägen..dyker upp när man minst anar det..gör så att man sätter sig på en spinning-cykel och tror att om några månader då jävlar ska brudarna få..

Nåja..

Kommentarer
Postat av: Blue

Va' är det för fasoner att byta namn på bloggen?!? Jag höll ju för sjutton inte på att känna igen den när jag läste på nybloggat.se.

Tänkte dock att texten i teasern, som ska göra att man vill klicka in och fortsätta läsa, lät precis som samma gamle Jerk. Hehe

Har du kryat på dig i handen nu??

Postat av: Jerk

jamen..innebandylaget bytte ju namn..då blev jag också tvungen att ändra..fan..har aldrig varit in på nybloggat förut..får tänka på de första meningarna i fortsättningen alltså :)
Nja..bättre är det väl..hacket i fingrarna är ju kvar och känseln är väl fortfarande mest borta, men jag tror det börjar bli bättre också.. :)

2007-01-19 @ 00:28:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback