Idag rikets största stad, imorgon Ålahuvudland...

Apropå ingenting egentligen..eller jo apropå att jag och Blue satt i samma bilkö igår..hon hälsade inte ens...en grymt jobbig jävla kö..det tog en och en halvtimme till Söder...till skillnad från det normala 15-20 minuter...då kändes tuben som ett jävligt bra alternativ..

Idag när jag låg på perrongen vid Ålstens gård och väntade på Nockebybanan var jag inte längre lika övertygad..avgång var 20:e minut..men det är klart..Brommamammorna och Brommapapporna har väl alla en vräkig BMW så vad ska man med kollektivtrafik till??..när vi sedan var framme i Alvik var det bara 1 minut tills nästa tåg...sen var det en minut..så var det 1 minut igen..5 minuter senare kommer fanskapet..hinner till Thorildsplan då blir det vagnfel och vi får kliva av..kommer ett nytt tåg någon minut senare..det stannar inte vid Odenplan eftersom Polisen bett om det..Kennys syrra får alltså åka vidare...

Till slut hemma..och nästan så jag börjar surfa in och leta bilar istället...

Hade en lång harang om mina fördomar mot Brommamammor och Brommapappor också..tyvärr låg jag kvar i soffan så länge att allt försvunnit..nu missar ni det som borde varit årets höjdpunkt i bloggosfären..synd..

Kommentarer
Postat av: Jerk

I know..var nog därifrån jag snodde uttrycket..en nätt liten stöld :)

Postat av: Blue

Meh!!!! Sorry då. :)
Du sa ju inte direkt hej du heller... hahaha
Lovar att nästa gång jag sitter i bilkö i Sthlm så ska jag spana mer aktivt efter eventuella bloggvänner.

2007-06-07 @ 18:08:37
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

näe..men du vet ju hur jag ser ut? Inte tutade ni när ni passerade Skanstull..du går på konsert 500 meter ifrån mig utan att hälsa..mutter mutter ;)

2007-06-10 @ 23:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback