Båda hjärncellerna är osams..

Gick och la mig före tolv igår kväll..lik förbannat misslyckades jag ta mig upp i tid..var en klassisk blandning av försovning och lite kliva upp-ångest..smög in på kontoret kvart i elva...med lunchen i handen..en sallad..så jag kunde äta vid skrivbordet och samtidigt jobba..

Eftersom det inte funkade riktigt trots att jag gick och la mig så tidigt ska jag ikväll testa en ny taktik..min kväll ska bli datorfri..varken läsa eller skriva blogg..undrar hur mycket ångest jag kommer ha vid 22-tiden?

Förhoppningsvis kommer jag vara så trött av träningen att jag bara törnar in..tidigt..behöver vara på kontoret i tid imorgon..inte för att jag har så grymt mycket att göra..mer för att slippa sitta kvar till kl.18..när alla andra drar vid 16...å andra sidan får jag då lite kvalitetstid med städerskan (jag säger alltså både hej och en stund senare hejdå till henne)..

Men fan..ska jag inte ens kolla mailen? nope..
Ingen MSN?..icke sa nicke..
Vad ska du göra då? Titta på TV..
Men om det inte är något på tvn, vad gör du då? Läser..

Läser? Vaddå en bok eller? Varför inte..anstränga mig lite och läsa Nattens barn kanske..annars har jag både facktidning och jägartidning hemma som inte blivit lästa än..
Men? läsa?
Du kan väl läsa bloggar istället..typ samma sak..nope..ingen dator sa jag ju..
Tänk om någon skrivit något riktigt tankeväckande och intressant, känns det inte töntigt att kommentera det mer än ett dygn senare? Näe..ska väl funka..

Nu har jag inte tid att låta båda hjärncellerna bråka med varann..ska jobba lite till innan det är dags för spinning..

Vi syns på fredag!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Härligt att höra. Ha en fin helg!

Postat av: Miss Keep Your Distance

Spinning? Är du tokig? :)

2007-03-09 @ 23:55:54
URL: http://mskeepyourdistance.blogspot.com
Postat av: Jerk

Jo..jag är ju det.. :)
Kändes som en bra idé för något år sedan..och i år är det allvar..minst två spinningpass i veckan (och så innebandy ett par ggr)..i år ska jag komma i baddräkten ;)

2007-03-10 @ 00:29:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback