Ok, ge mig något att få ångest över..jag pallar inte det här glada livet..

Till slut blev det våfflor..efter att väntat på att dotras mor ska ringa upp i flera timmar, ringde jag själv, så nu har jag äntligen kunnat boka tågresan upp till skogen och flygresan hem för dotra..tyvärr åker hon hem redan efter påskhelgen, så det blir inget Söderstadion för henne helgen efter...men för mig blir det..jag bokar biljett imorgon bitti...äntligen allsvensk fotboll på Söderstadion igen...

Våfflor...gott, men för mycket smet, så jag lär äta det igen imorgon...näe...orkade inte försöka ens..köpte en våffelmix...jag vet, miserabelt...men va fan..

Humöret håller sig än..borde ha mer ångest för jobbet vid det här laget? Har kanske inte kroppen vant sig vid sommartiden än? Kan bli jobbigt..har bestämt mig för att trotsa ångesten till veckan och ska vara inom flextiden alla dagar..helst ska jag komma in till min idealtid också..får se hur det går..tänkte att om jag fixar det till veckan kommer jag att vara på långt mindre än -5 när Mars är slut...och i april borde det också bli bättre, så jag slutligen hamnar på plus...

Men va tråkiga inläggen blir när jag inte mår dåligt? Måste jag framkalla lite fantasi-ångest för att skriva något intressant?

För övrigt har Mini Babybel för alltid blivit förstörd efter att de började visa reklam för den på tvn..jag har som minne att jag älskade den osten när jag var liten...nu när de gör reklam för den tror jag att jag skippar den i fortsättningen..

Lite som att jag blev glad när Säkert! inte fanns med på topplistan när jag köpte skivan..kändes lite bättre..lite som om jag fattar något som resten av världen inte fattar..

Nehej, nu går jag och lägger mig..redan vid tolv en söndag..yup, den nye Jerker är en riktigt tråkig Svensson som tänder på sol och strandpromenader, går och lägger sig i tid med händerna ovanför täcket..slut på att befläckningen och det syndiga levernet..snart betalar jag väl TV-licensen också...

Kommentarer
Postat av: Stefan

den dagen du betalar licensen då är livet slut...som den store rebellen vill säga. men å andra sidan väntar ett nytt spännande liv på insidan av medelsvensson-staketet, med trevliga grannar, stormarknadshäng, parmiddagar och multitaskingevents där tvätt av kläder, puts av fönster och inoljning av balkongmöbler ingår...

Postat av: Stefan

Spam?

Vi misstänker att denna kommentar kan vara "spam" Fyll i texten du ser i bilden i nedanstående formulär.

va fan...har inte de på webblog läst en kurs i pedagogik. anklaga mig för spam?

2007-03-26 @ 15:06:58
URL: http://sakersomsuger.blogspot.com
Postat av: Jerk

Parmiddagar? Njae..då får nog fröken vänster hänga med ett tag till istället..fan, jag måste köpa balkongmöbler också..lite beigt att sitta och halsa öl på betongen..
Alla är misstänkta för spam på den här bloggen tydligen..jag fick avaktivera mitt spam-filter för att kunna svara på kommentarerna..just då var jag väldigt nära att flytta någon annanstans, sen orkade jag inte så.. :)

2007-03-26 @ 15:57:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Haha om det kan vara till nån tröst så är jag numera misstänkt för spam PÅ MIN EGEN BLOGG när jag svarar på MINA kommentarer också.

2007-03-26 @ 23:26:24
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: S

men, det är väl najs med lite flärd i det annars så dystra.. fast jag vet hur det känns det där med bloggtorka. Jag har inte haft nåt att klaga på på hur länge som helst. Man får se det positivt. Bloggar är som yoghurt, de lever. Det gäller att passa sig så man inte blir som sin blogg, för då jävlar är det illa.

Och du, en uppmuntring. Våfflor är bättre att äta ensam. Man slipper de suspekta blickarna när man hugger in på sin tredje.

2007-03-26 @ 23:39:10
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

Blue: hehe..så långt har det inte gått för mig än :)
S: Fast jag har ett par uppslag, men jag blev för glad av den däringa promenaden..det var så skönt..skrämmande...

2007-03-26 @ 23:46:20
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

Och förresten..bara tre? Ska du verkligen inte ha fler? ;)

2007-03-26 @ 23:46:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

haha ^^

2007-03-27 @ 23:01:04
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback