Bärs & booze...

Jag försökte, stretade emot in i det längsta, men inlägget gav mitt ego en sån boost att jag inte kan hålla mig.så jag måste...Angies inlägg om en konversation med sin mor länkar jag till här

Kitos Angies mor..jag behövde det efter min eftermiddag som usel pappa..det blev iaf lite bättre på kvällen då vi satt och gosade i soffan medan Bolibompa var på tv..

Samtidigt som jag diskade kom jag givetvis på en kommentar som var hundra ggr roligare än den jag skrev först..fan, fan, fan..och en kommentar som svar på en kommentar som svarade på en kommentar för ett par dagar sen..hjärnan jobbar snabbt just nu..äh får väl lägga in den ändå...

Nu när egot fått sin lilla boost började jag fundera på hur ofta jag varit i Örebro egentligen..är inte alls ofta..ifjol..i maj faktiskt..blev jag upphämtad där när vi skulle till Karlsborg på grabbsemestern (bergsklättring..skitkul för en som tycker att en balkong på andra våningen är högt)..och jag blev också lämnad där efter helgen för att ta mig till sthlm igen..sen är det nog bara en gång till..då vi var där på Forward Cup (fotboll)..jag kanske var 11..tror inte det gick så bra för oss..det bestående minnet är att jag ska spotta under en match, men inte ser att det kommer en motståndare snett bakom mig, så jag spottade på honom...han blev ganska sur efter det..

Kommentarer
Postat av: Anna

Örebro är en trevlig stad. Fotbollskultur och ett fint slott har vi minsann.

Postat av: Jerk

öh..okej..jag tror dig..fast fotbollskultur får jag ju hemma på Södermalm också..och inget kan mäta sig med mitt gods i norra Dalarna ;)

2007-05-18 @ 13:06:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Annen

Örebro är väl fint, med betoning på väl. Helt okej stad med andra ord.

2007-05-18 @ 16:15:24
URL: http://annensblogg.blogspot.com/
Postat av: Jerk

ja..jag har väl inte tänkt flytta dit någon gång ändå så.. :)

2007-05-19 @ 00:01:08
Postat av: Angie

Örebro är BÖG, Jerk. Kom för fan inte hit. Och staden kommer förlora det enda den har av värde i och med att jag flyttar härifrån snart.
Och jag lovar att hälsa ditt kiitos till mamma imorgon. I'm sure she'll be thrilled och typ boka kyrkan inför ditt och mitt bröllop nästa sommar.

2007-05-19 @ 00:09:06
Postat av: Jerk

Du kallar ju mig bög hela tiden, så stan borde passa mig? Fast det är klart, om du flyttar så finns väl bara Svampen kvar att titta på? ;)
Detta livets lott..ständigt svärsonsmaterial, men aldrig pojkvänsmaterial..se till att hon kollar upp Bajens hemmamatcher först..vill inte missa någon..

2007-05-19 @ 01:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback