Sällan som måndagen kommer så här sent i veckan..

För att fira mitt nya liv och att jag äntligen låg (ja, rätt, låg..) plus på flexen ramlade jag in på kontoret vid 11 idag..resultatet? När jag går hem ikväll ligger jag på minus igen...

Suck någon?

Sen har det rasat på i oförminskad takt...transferpriser saknas, räkna på den här, vet du vad det här är? Eftersom jag är husguden får jag de mest omöjliga, konstiga frågor...på det, givetvis saker som inte alls har med mitt arbete att göra..jag gör som vanligt mitt bästa för att vara oförskämd så jag ska få jobba i fred, men misslyckas så de kommer i horder till mitt skrivbord för att få glädjens budskap..som..suck, skojar du med mig? men, va fan..jävla säljare odylikt...de riktigt grova svordomarna ekar i skallen, men kommer sällan ut..

För att förstå hur mycket jag haft idag..jag har fan inte hunnit läsa Falu Kuriren på nätet eller några Bajen-relaterade sidor..lite bloggar har jag hunnit läsa som hastigast, men inte alls i den normala omfattningen..

Sigge är roligast iaf, den lille polacken, hur mycket är det nu 25-30000 eller mer? Jag suckar lite..han fortsätter..fan, Jerker du måste försöka, vad skulle hända med företaget om du också slutade nu när Håkki gått? Vi skulle kunna packa ihop direkt..synd att chefen inte satt och lyssnade då..

Och picknick har jag blivit bjuden på...förklarade för min chef hur ogin han är som tvingar mig att jobba..Kina är ju lediga hela veckan..skulle inte vi också kunna??

Dags att ta ett dopp ner i skiten igen..en och en halvtimme kvar tills den lilla friheten..frågan är om jag hinner hälsa på en hamster ikväll??

Kommentarer
Postat av: gina

Har du ingen sommartid på jobbet?
Plötsligt f.o.m. maj kan man jobba 40 min mindre för fulltid.. urlätt att samla på sig flexplus (innan man "upptäcker" att man faktiskt kan gå hem lite tidigare..)

2007-05-04 @ 00:02:46
Postat av: Jerk

Sommartid för mig innebär att jag spenderar mer tid på jobbet än annars..i juli är det värst..när resten av Sverige går på semester sitter jag här till åtta om kvällarna..

Postat av: gina

Hmm, det där var svårt - arbetstopp i juli - vilken branch kan det vara.. turism? markistillverkning? husvagnar? solskyddskrämer? ;))

2007-05-04 @ 22:24:42
Postat av: Jerk

nej, nej, nej och nej..telekom..inte mobiler då utan komponenter till radiobasstationer..storkunden kommer med sin årliga förfrågan i månadsskiftet juni/juli..brukar vara ett exceldokument på runt 1500 rader..och jag har till uppgift att se till att specar finns, vad det är och annat som säljarna vill veta..kul.V28 när Sverige är på semester sitter Jerker på kontoret..har du somnat av förklaringen än? ;)

2007-05-04 @ 22:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback