Seven nations army

Wolfie har utmanat mig. Jag ska skriva 7 sanningar om mig själv. Jag har gjort liknande tidigare, med 6 eller 8 punkter, men vi gör ett försök och så får vi se om jag upprepar mig själv eller inte (vilket iofs verkar vara ett stående inslag på bloggen, buhu jag är fet, buhu jag får inte ligga, buhu jag är fattig..)..


1.  Jag var faktiskt fullt allvarlig när jag ville att en allsvensk domare skulle få cancer i somras, trots att jag vet vilken vidrig sjukdom det är..jag bär sådana tankar med mig då och då..

2. Ibland tror jag att jag gnäller för att jag tycker det är roligt, att det finns någon gen i den här kroppen som desperat försöker spela martyr..i regel utan att lyckas..

3. Min far brukade få spel på mig när jag kommenterade allting med "Det är lugnt, det ordnar sig". Jag har hittills aldrig haft fel, allting har ordnat sig utan någon större insats från min sida, förutom lite tandagnisslande då och då..som när jag sålde lägenheten i Rågsved och flyttade till Söder..trean låg ute för försäljning i ett halvår, två veckor innan jag skulle flytta in i ettan hade jag fortfarande inte sålt den första lägenheten..en vecka innan flytt skrev jag på säljkontraktet..det ordnar sig...

4. Jag är bestämt lite nyförälskad just nu..

5. Jag är troligen ingen större jägare, men jag har aldrig missat ett skott mot älg. Till dags dato har jag skjutit 5 älgar på 8 skott. Det försöker jag framhäva när mina bröder pratar om antal taggar och nerlagda älgar..

6. Jag är glad i alkohol och blir glad av alkohol. Om vakterna här i stthlm lärde sig det skulle jag ha mycket lättare att komma in..

7. När jag ser mig själv naken i en spegel blir jag äcklad över att se hur jag har förfallit. Någon dag hoppas jag få viljestyrkan att på riktigt ta tag i det..förhoppningsvis hjälper punkt 4 till att påskynda processen..

Nu ska jag egentligen utmana 7 andra också, men jag hoppar det..det känns som om de flesta har gjort något liknande redan..känner ni för att ta tag i det ändå är ni välkomna..

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha det där var ju riktigt kul! nästan så man får anta utmaningen =P

Postat av: Jerk

Det tycker jag du ska Charlotte..är väskan fortfarande hel? :)

2007-11-14 @ 15:19:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback